Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.793
- 5.658
- 1.623
O degilde ajax daha 4 sene önce fenerbahceye yeniliyordu avrupa liginde. Adamlar nerden nereye geldiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru bir planlama ile yarı finali görebiliriz. Çokta uzak değil ya![]()
şerefsiz realmadird
aynen reis fakat hayasızlar bide her çeyrek bize musallat olmasalar muazzam olacakReal üç sezon arka arkaya alarak UCL'nin marka değerine inanılmaz zarar vermişti. Heyecan kalmamıştı ama bu sezon ki genel turnuva serüveni başarılı bir şoklama oldu UCL hayata döndü diyebiliriz.
aynen reis fakat hayasızlar bide her çeyrek bize musallat olmasalar muazzam olacak
Sen bizi gömersin üstad hic sanmamBiz böyle gol yesek ve yarı finalde elensek kalpten giderdim. Garanti veriyorum. Dayanamazdım.
kardesm neler diosun. elimizde bir adet kobraya maruz kalmak istemezsin diye düşünüyorum. bize daha hafif rakipler lazım porto roma gibi flnVAR geldi Real bitti reis merak etme bi gelsinler de tokatlayak kekolari
Bizim forumdaki Halacilar da kacacak delik arasin o vakit
kardesm neler diosun. elimizde bir adet kobraya maruz kalmak istemezsin diye düşünüyorum. bize daha hafif rakipler lazım porto roma gibi fln