⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Yalnız beni en çok mutlu eden durumlardan biri de bizim Tvden gördüğümüz olumsuzluklar artık Fatih hoca da 1 hafta sonra görüp doğrusu yapılıyor.Ne mi demek istedim defans tandemindeki sürekli hatalara baktık bu maçta yoktu.Yalnız bu maçta olan şey Falcaoya kanatlardan top inmemesiydi bakın öteki maç hoca buna da çare bulacak.
Biz neler çektik daha önce senelerce aynı hatayı izleyip deliriyorduk:)
Bizle teknik heyet aynı düşününce tadından yenmiyor ..(Linnes hususu malesef o hariç)

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahası komple değişen ve ilk defa beraber oynayan bir takımın böyle bir maçı kazanması çok iyimser olurdu. Transferleri lig başlamadan bitirmek cok önemli. Keşke Eylül ayı değil de Ağustosun başı olsa transferin son günü

Aranızda avcı yokmu kuş sesleri geliyor

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bugünkü oyun anlayışımızı beğendim..temkinli ve rakibe önlem alarak oynamak gerekiyor şampiyonlar liginde.. terim eskiden lig maçı olsun avrupa maçı olsun aynı taktikle hücum oynatıyordu.. rakibe önlem almadan oynamayı çok az sayıda takım yapabilir. geçen seneki benficayla oynadığımız ilk maçta çok açık oynadık tam da rakibin istediği gibi.. ikinci maçta ise temkinli bir oyun oynattı hoca ve doğru olanı oydu.. bence bu oyun anlayışımızı sürdürmeliyiz. eksikliklerimiz var daha.. rakip risk alıp yüklendiğinde hızlı organize kontraatak yapmak ve duran top organizasyonlarını başarılıyla uygulayabilmek gerekir.. bir sürü kafa hakimiyeti olan ve uzun boylu oyuncularımız var ama bu konuda pek başarılı değiliz. 1 tane 10 numara oynayabilecek oyuncuya ihtiyacımız var.. bekler önümüzdeki sezon değişir.. bir de hızlı bir kanat oyuncusu lazım..
Hoca bunu bilerek oynattıysa bence de mantıklı. dediğin gibi şl de hele de deplasmanda öyle kafana göre dan dun oynayamazsın. Ama biz kendi evimizde K.paşa karşısında da neredeyse aynı oyunu oynadık. durum böyle olunca insanın aklına acaba bu bir taktik miydi yoksa hızlı oynu istesekte beceremiyor muyuz sorusu geliyor doğal olarak.

çok yavaş oynuyoruz çok. hani diyoruz ya, 3. olup uefaya gidelim, sanki orda bu oyunla kupayı alacakmışız gibi konuşuyoruz. bu takım yavaş bir takım arkadaşlar, ne kadar maç yaparsak yapalım bu değişmeyecek. bi kere kanatlarımız kağnı gibi. iki bekimizde 33 lük dede. nasıl becericez bu işi. elimizde fişek gibi 2 kanadımız varken kaldık yine yavaş ve form tutmasını beklediğimiz, babelle, feghouliye. bu yavaşlık emin olun benim maç izleme keyfiminde içine ediyor. en azından ilk yarı sonuna kadar, emre moru kanatta kullanıp, feghouliyi 10 numara çekerek bunu tek kanatla çözmeye çalışalım. diğer kanada adem ve jimmy desteği şart. sağbekte mutlaka şener kullanılmalı, solbek malesef alternatif yok

Şampiyonlar liginde deplasman maçı oynuyoruz ki oynadığımız takım sportingi,kievi elemiş ve kazanamadığımız için eleştiriliyoruz,bu iyi haber.

Bence adamı Tanrılaştıranlar bu adamı sevmeyenlerden oluşuyor. Çünkü ondan çok fazla beklentileri var. Hem de mantık dışı bir sürü... Diyorlar ki Terim CL'yi alacam dediyse tamamdır iş bitmiştir. Tanrı çünkü o, ol demiştir ve olmuştur. :)

Yok öyle bir dünya. Futbol sizin anladığınız kadar basit değil. Adam kendine hedef koymuş olabilir; ki bu dar zamanda kuracağı en iyi kadroyu kurdu. CL maçları takımlar daha tam oturmadan başlıyor. İlaveten bizim takım neredeyse toplama takımı gibi şu an. Sence beklentileriniz biraz fazla değil mi? Biz FFP kıskacında olan takımlar için olabilecek en iyi noktadayız. Her sene kafaya oynuyoruz. Bu bizim için en geçerli hedef olarak gözüküyor.

Ayrıca makas çok açık. Belki paralel evrenin bir tanesinde olabilir ama biz hiçbir zaman CL'i kazanamayacağız. Bizim için önemli olan tek şey anamızın liginde her sene şampiyon olmak ve şampiyonlar ligine katılabilmek. UEFA kupasını kazanıp üst torbalarda kendimize yer bulabilmek bile şu an için fazlasıyla iddialı bir hedef olur. Ama bu CL'i almaktan daha makul bir hedef tabi.

"Eksik olan şeyi bir şekilde deneyeyim diyorum. Yani ısrarla, inatla onu sürdürüyorum. Kolay olmadığını biliyorum."

Bir Avrupa mağlubiyetinden sonra, beğenilmeyen bir transferden sonra geliyorlar hemen "Hani hayalin vardı hoca?" diye. Adam her şeye rağmen bir şekilde uğraşıyor işte bir şeyler yapmaya. Ha deyince gelmiyor hiçbir başarı.

Şampiyonlar liginde deplasman maçı oynuyoruz ki oynadığımız takım sportingi,kievi elemiş ve kazanamadığımız için eleştiriliyoruz,bu iyi haber.
kazanabileceğimiz maç olduğu için herkes kızgın,
yani aslında daha da mutlu olmalısın çünkü sportingi,kievi elemiş o takımı deplasmanda mağlup edebilirdik, belki oyuncu değişiklikleri daha doğru yapılabilse ve oyuncularımızın kondisyon gücü rakibinki ile aynı olsaydı.

Arkadaşlar. Kanatlar yavaş yavaş diyip duruyoruz da. Bunun tek nedeni bekler. Geriden cikanlarin ofansif hiç bir etkisi yok.

Fatih hocanın kafasındaki bence şu. İçe kat eden kanatlar sayesinde, beklerin daha etkili oyun sağlaması. Ama bekler çok etkisiz. Feg ve Babel sürekli çok uzun mesafede ileri cikiyor

valencia chelseayi deplasmanda 1-0 yendi olympiakos tottenhamla 2-2 berabere kaldı zagreb atalantaya 4 attı slavia prag intere evinde ecel terleri döktürdü ..Biz şampiyonlar liginin en kötü takımlarından biri olduğumuzu kabul edip ona göre beklentiye girmeliyiz Hoca da yönetim de bu yönde açıklamalar yapmalı fazla uçup kaçınca millet boşa gaza geliyor .. Brugge geçen yıl ŞLde monaco deplasmanında 4 attı - dortmund deplasmından 1 puanla döndü biz şunları yapsak ortalığı bayram yerine çevirirdik bu deplasmandan 1 puan gayet iyi bir sonuç..

valencia chelseayi deplasmanda 1-0 yendi olympiakos tottenhamla 2-2 berabere kaldı zagreb atalantaya 4 attı slavia prag intere evinde ecel terleri döktürdü ..Biz şampiyonlar liginin en kötü takımlarından biri olduğumuzu kabul edip ona göre beklentiye girmeliyiz Hoca da yönetim de bu yönde açıklamalar yapmalı fazla uçup kaçınca millet boşa gaza geliyor .. Brugge geçen yıl ŞLde monaco deplasmanında 4 attı - dortmund deplasmından 1 puanla döndü biz şunları yapsak ortalığı bayram yerine çevirirdik bu deplasmandan 1 puan gayet iyi bir sonuç..

Sonuç tatmin edici ama futbol olarak aynısını söyleyemeyeceğim.

Sonuç tatmin edici ama futbol olarak aynısını söyleyemeyeceğim.

Şlnin en kötü takımlarından biriyiz deme sebebim bu zaten kadro olarak değil oyun olarak çok kötüyüz.. Öyle bir futbol var ki ortada forvetin cagne de olsa falcao da olsa lewa da olsa birşey değişmez bu futbolla..Sırf takım yeni diye sabrediyoruz umarım özlediğimiz güzel futbolu izleriz

Şlnin en kötü takımlarından biriyiz deme sebebim bu zaten kadro olarak değil oyun olarak çok kötüyüz.. Öyle bir futbol var ki ortada forvetin cagne de olsa falcao da olsa lewa da olsa birşey değişmez bu futbolla..Sırf takım yeni diye sabrediyoruz umarım özlediğimiz güzel futbolu izleriz

Ömer Bayram'ın girdiğinde fark yaratmasının sebebi bu zaten.Herkes yan pas geriye pas,dikine düşünüp oyuna dinamizm kazandıracak kimse olmadığı için bunu yapan çok iyi geliyor gözümüze.Emre Mor da öyle.

Kadro olarak oyun olarak kötüyüz. Ama Fatih hoca ve oyuncu kalitesini görünce dediğin gibi sabrediyoruz. Unutmayalım ama biz herzaman belli bir haftadan sonra vites atıyoruz. En azından Ocak ayına kadar Avrupa da kalmaliyiz

Dün filozof da staddaydi. Tam bir meymenetsiz

Ekli dosyalar

• BCDF094E-AC33-4D93-8CBA-CAF357420197.webp
    BCDF094E-AC33-4D93-8CBA-CAF357420197.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 66
Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Feghouli-Nzonzi-Lemina-Belhanda
Falcao-Babel

Babel yazdığım yer dışında hiçbir yerde yapamaz.Çok ağır ve temposuz kalıyor kanat oynamak için.

Bunu ben de dusunuyorum da bunda ister istemez Babel sola,Belhanda ortaya kaymaz mi?O zaman da eskisinden bir farki kalmiyor.

Geri
Üst Alt