Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.576
- 35.481
- 3.758
Bu zimbaci tam mal hemde suzme mal ligteki maçı değil Avrupa'daki maçı izlemeye gelmiş at hırsızı üstelik yabancı ağırlık oynayacagimizi biliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel sayesinde pozisyonlara giriyorsun ve goller atıyorsun kaç maçtır bilmem farkında mısın. Bak top saklamasını ve faul aldırmasını saymıyorum bile. Feghouli geçen sezon 2 tane şansa gol attı diye bu onu iyi oyuncu yapmaz. Öğren de gel hadiBabel,feghuli'den iyi diyen adam istedii kadar hayatı boyunca futbol ile ilgilensin.Demekki bütün hayatını boşa geçirmişsin
Arkadaşlar. Kanatlar yavaş yavaş diyip duruyoruz da. Bunun tek nedeni bekler. Geriden cikanlarin ofansif hiç bir etkisi yok.
Fatih hocanın kafasındaki bence şu. İçe kat eden kanatlar sayesinde, beklerin daha etkili oyun sağlaması. Ama bekler çok etkisiz. Feg ve Babel sürekli çok uzun mesafede ileri cikiyor
Bunu ben de dusunuyorum da bunda ister istemez Babel sola,Belhanda ortaya kaymaz mi?O zaman da eskisinden bir farki kalmiyor.
Terim mi yavaş çıkarttırıyor yoksa takım hızlı atağa çıkamıyor mu orası tartışılır, bence ikinci seçenek doğru takım çok yaşlı.kusura bakmayin ama Terim o kadar yavas takimi ataga cikarttiriyor ki pas yapma merakindan.. yemin ediyorum adamlarin yerlesmesin bekliyoruz oyuna baslarken.
kusura bakmayin ama Terim o kadar yavas takimi ataga cikarttiriyor ki pas yapma merakindan.. yemin ediyorum adamlarin yerlesmesin bekliyoruz oyuna baslarken.
kimi izlemeye gelmiş bu ahraz acaba türk oyuncu mu var bizdeDün filozof da staddaydi. Tam bir meymenetsiz
Babel sayesinde pozisyonlara giriyorsun ve goller atıyorsun kaç maçtır bilmem farkında mısın. Bak top saklamasını ve faul aldırmasını saymıyorum bile. Feghouli geçen sezon 2 tane şansa gol attı diye bu onu iyi oyuncu yapmaz. Öğren de gel hadi
Takım yaşlı ve ağır yahu Terim ne yapsın bu takım tempo yapsın 15 dk sadece kalan 75 dk ıkına ıkına oynar
Sanki bu hantal ve ağır oyuncuları BEN aldırdım.
Madem hızlı oynatacak o zaman bu yaşlılara milyonları dökmeyecekti.
kimi izlemeye gelmiş bu ahraz acaba türk oyuncu mu var bizde
Genç almak kolay mı öyle para kaynağını söyle bakayım ?
Şu anki görüntüde takım geçen yılki temposundan bile bir hayli uzakta.Sayın Ahmed Arif haklı o konuda
Tempo yapmıyoruz ki oyun stilimiz değişti daha çok pas yapa yapa işi bitirmeye çalışıyoruz , pas hızımız şu an yavaş ama takım birbirine alıştıkça daha iyi olur kimse birbirini tanımıyor daha.