Taner Dipcik
Kırmızı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 1.511
- 1.011
- 648
Son UCL dep galibiyetimiz Hral Yılmaz show. İzleyince anımsadım By Rızık da iyi oynamış. Savunmada Cris adında bir dallama var.
hamitin ortaya bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son UCL dep galibiyetimiz Hral Yılmaz show. İzleyince anımsadım By Rızık da iyi oynamış. Savunmada Cris adında bir dallama var.
Son deplase galibiyeti Schalke.Son UCL dep galibiyetimiz Hral Yılmaz show. İzleyince anımsadım By Rızık da iyi oynamış. Savunmada Cris adında bir dallama var.
Bir deplasman galibiyeti görelim ve artık dünya gözü ile yetti yani bunları da yenemeyeceksek kimi yeneceğiz? Sıradan bir Belçika takımı bu kadar yatırımla en azından bunları yenebilelim diyeceğim ama daha Denizli'ye yenemediğimiz aklıma geliyor atmosfer farkı ile alırız umarım.
Anderlecht, 6 maçta 5 puanla başlamış. Bunlar eksik maçını kazanırsa lider.Adamlar kadro olarak iyi görünmese de fişek gibi takım.Bizden çok daha dinamik oldukları kesin.O kağnı gibi futbolu yine oynamaya devam edersek net 2 tane yer döneriz,2015'teki Anderlecht maçı gibi olur

Son deplase galibiyeti Schalke.
Rahat kazanırız.