⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

ben çok ümitli değilim, çünkü oynadığımız oyun kasımpaşa gibi gayet dandik bir takıma bile yetmiyor. brugge bizi yener.

1568621843190.webp

Hic umudum yok, bu deplasman yerine ne biliyim ispanya 2.ligi son sirasindaki bi takimla oynasak yine umudum olmazdi. Acilen ozlenen,beklenen cimbomu gormeliyiz. Olur da bir galibiyet cikarirsak inanilmaz etkiler sezonun kalanini

Ruud Vormer - Oyuncu profili 19/20 > Bu herifi durdurursak yenemezler gibi.Ligde 14 gol atmışlar 6 asisti bu yapmış

En büyük sorun hareketli takım olmaları

Defansta Nagaya güveniyorum ama Mariano dede bu maçın kritik oyuncusu.Gününde olursa kazanma ihtimalimiz var

Ayrıca ligde 6 maçta sadece 2 gol yemişler.Tabi CL olması ve kendi evlerinde oynamaları neticesinde ofansı daha çok düşüneceklerdir

Asla küçümsemek gibi hataya düşmemeliyiz

Son düzenleme:
oyuncuların oyuz zekası genel olarak yüksek. ortasaha ve forvet için konuşuyorum. ama çok temposuz takımız. oyun zekası iyi olmayan ömer bayram, kasımpaşa maçının en iyisiydi bence.

demek istediğim ortasaha da koşan adam lazım. lemina ve emre mor takıma monte edilmeli. kim kesilir bilemem ama maalesef böyle. temposuz oyunla çok zorluk çekeriz yoksa.

Muslera
Şener Donk Marcao Nagatomo
N'zonzi
Emre Lemina Seri Ömer
Falcao

Babel, Feghouli ve Mariano hamle oyuncusu olarak girerse daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.​

Hareket sorununu yaşayacağımız maç. Oyun tarzımız ve yavaşlığımız CL ligi seviyesini kaldırmıyor. Çok tempolu 2 kenar bekle çok iyi bi takım olurduk ama yok işte

Geçen sene orta sahanın yanında en çok göze çarpan beklerin aksamasıydı CL liginde ama bu göz ardı edildi

Soyunma odasından sahaya galibiyet için çıkarız. Sahaya geldiğimizde durum nolur orası meçhul.

Galibiyet harika, beraberlik de çiçek gibi olur.

Çok fazla sürprizlere açık olmayacak bir gruptayız nasıl olsa; UEFA iyidir iyi!

ortasahası müthis hareketli bir takım.
hareketli her takım bizi bozar.

Umarim CL deki deplasman fobimizi kiracagimiz mac olur.

Gecen seneki benfica maclarinin tekrarini izleriz bence. Brugge onde basar. Biz defanstan cikmakta zorlaniriz. Bireysel yetenekler veya duran toplarla gol bulursak buluruz. Ne yazik ki baska bir secenek gorunmuyor su an icin.

Edit: Hoca maca 442'yle cikarsa yukaridaki senaryodan baska bir seye evrilebilir macin hikayesi.

Edit 2: Benim 11im su sekilde olurdu:

Muslera Mariano Luyindama Marcao Yuto Feghouli Nzonzi Lemina(Seri) Mor Andone Falcao

Puanla dönmek motivasyon açısından acayip onemli ligede yansır bu. İnş stoperlerimizin hatasıyla aptal aptal gol yemeyiz hayırlısı bakalım.

Cl için kurulan mis gibi kadroyu İntertoto kıvamına getirmekte başarı. Tebrikler. Büyük sacmalamissin.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben sahadaki performansa bakarım, isimlere değil, bitik durumdaki Mariano Fegh ile çıkarsak sağ kanat otoban olur, en hazır oyunculardan biri olan Ömer'i oynatmazsak bu haksızlık olur, Takımın tek adam eksiltebilme özelliği olan Emre'yi oynatmamak ihanet olur. Mariano'yu oynatmakta ısrar etmek aptallık, Luyindama ile pas yapmaya çalışmakta enayilik olur, oluyor da zaten, fm de değil saha da oynuyoruz, mal orta da popilizm değil realizm zamanı, hazır olduklarında yerlerini geri alırlar.

Kirmizi olanlar ilk 11 diye varsayarsam:
Nando
Marinao Luyi Marcao Nagatomo
Lemina Nzonzi
Fegh xx Babel
Falcao

Geri
Üst Alt