Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.412
- 2.649
- 1.523
ben çok ümitli değilim, çünkü oynadığımız oyun kasımpaşa gibi gayet dandik bir takıma bile yetmiyor. brugge bizi yener.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cl için kurulan mis gibi kadroyu İntertoto kıvamına getirmekte başarı. Tebrikler. Büyük sacmalamissin.Muslera
Şener Donk Marcao Nagatomo
N'zonzi
Emre Lemina Seri Ömer
Falcao
Babel, Feghouli ve Mariano hamle oyuncusu olarak girerse daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.
Ben sahadaki performansa bakarım, isimlere değil, bitik durumdaki Mariano Fegh ile çıkarsak sağ kanat otoban olur, en hazır oyunculardan biri olan Ömer'i oynatmazsak bu haksızlık olur, Takımın tek adam eksiltebilme özelliği olan Emre'yi oynatmamak ihanet olur. Mariano'yu oynatmakta ısrar etmek aptallık, Luyindama ile pas yapmaya çalışmakta enayilik olur, oluyor da zaten, fm de değil saha da oynuyoruz, mal orta da popilizm değil realizm zamanı, hazır olduklarında yerlerini geri alırlar.Cl için kurulan mis gibi kadroyu İntertoto kıvamına getirmekte başarı. Tebrikler. Büyük sacmalamissin.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi