⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Bu sezon sonunda feg belhanda ve bekleri gönderip gençleşmemiz gerekiyor.lig başinda guya genc oyuncular alacaktik şu takimda 2 3 tane yenetegi ortalamanin üstünde olan genc oyuncu garanti lazim

EEsEmOwW4AASXng

bu urunler satilcakmi ? lanet olasi yonetim birkere guzel bir urun cikiyor .. satisi yok

1 sene de kadro nereden nereye geldi bea

Bu seferde kura şansımız tutmadı

İnşallah güzel futbolla kazanacağımız bir maç olur. Hem takımın ivme kazanması hem motivasyon hem de taraftarın kendine gelmesi gelmesi açısından çok önemli bir maç.

Başka kulüplerin işleri yüzünden taraftar asıl motive olması gereken yeri . Galatasaray’ın kuruluş amacını unuttu gibi. Bizim için asıl hedef her zaman Avrupa’dır. Takım,taraftar , teknik heyet, yönetim kısacası tüm camia bunun bilincinde olmalı... İnşallah kazanır ve özlediğimiz atmosfere tekrar döneriz...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

açıkcası bu maçı alacağımızı sanmıyorum. bu sene beklentim 3.olmak.

bu geçen sezonun grafiği. takım olarak 1 yaş daha yaşlandık ve gidenlerin yerine gelenler genel olarak daha yaşlıydı

salzburg gibi yaş ortalaması 23 olan takımın neler yaptığını görünce ve ilk 4 haftada adam akıllı gol atamamızdan dolayı takıma güven hissim pek yok

Ekli dosyayı görüntüle 61367
Inanilir gibi degil gercekten. Büyük farkla sonuncu olmusuz.
Bizim bu fizik gücümüz ve kondisyonumuzla avrupada is yapmamiz imkansiz

Takım oyununa güvenmiyorum, Falcao bireysel çabayla birşeyler yaparsa ne ala.

kadroya son 2 saat
maca son 3

bu geçen sezonun grafiği. takım olarak 1 yaş daha yaşlandık ve gidenlerin yerine gelenler genel olarak daha yaşlıydı

salzburg gibi yaş ortalaması 23 olan takımın neler yaptığını görünce ve ilk 4 haftada adam akıllı gol atamamızdan dolayı takıma güven hissim pek yok

oldukça üzücü bir grafik. bu sene de farklı değil. grafiğin sağ alt köşesine biraz daha yaklaşırız.

Yensek de yenilsek de şu heyecan bambaşka bea
Yaşamayanlara acıyorum

Eğer savunma hattı golleri ikram etmezse inşallah kazanacaz.. Muhteşem bir takımımız var.. Eğer asılırlarsa Brugge'nin içinden geçeriz.. 2.9 milyon euro muhteşem bir para.

Saka gibi ya rezalet bu ne
Getirsene avrupadan adam akilli kondisyoner
Ayip denen birsey var espor mespora yatirim yapacaginiza o bütce yi fazladan kondisyonere harcayin

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

takıma destek olmak yerine alakasız postların atıldığını görüyorum.

ne zamandan beri böyle işe yaramazlaştık ?

hiç mi aslanlı gif felan atılmaz.

tenor.gif

Geri
Üst Alt