⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:1 | Club Brugge 0-0 Galatasaray | MS | 18 Eylül

Kusura bakmayın da bu kadroya fatih hoca yakışmıyor seviyoruz canımız ama takımın ne oynadığını ben göremiyorum hucummu savunmami top cevirmemi kontra atak mi ne oynuyoruz abi biz KAOS futbolu yanherro yanmerro

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ligteki 4 maca bakarsak 1 tık gelisme var pas aksiyonlarında ve tempoda avrupaya asla yetmez ama lige su oyun misal malatyaya yeter bence

cünkü artık kanat oyunu oynamıyoruz eskisi gibi
Aga bizimkiler öldüler bu macta. Zaten cogu oyuncumuz hazir degil. Ligdeki macta bu kadar kosamazlar yani.
Bu takimin kondisyonu yerine gelene kadar cile cekecegiz. Bu net.

İkini yarı Brugge yorulunca daha iyi oynadık ama hala takımın oturması gerekiyor. PSG maçında çok farklı bir Galatasaray göreceğimizi umuyorum. Emre Mor bu takımda mutlaka oynamalı.

Ciddi bir yorum yapacak olursam:

Takimin bel kemigi olan orta saha full yeni ve birbirini tanimiyor. Bu haliyle ilk CL macinda en buyuk direkt rakibin olan Brugge ile deplasmanda oynuyorsun. Ve boyle bir maci kazasiz atlatiyorsun. Bu yonden bence gayet iyi oldu.

Haftalar gectikce daha guzel olacaktir hersey

real ve psg ile oynayacağımız 4 maçta da fark yeriz. inanılmaz rezil bir hoca ve takım var.

Harbiden 1 puana razı olanları anlamıyorum. Fatih hoca da sizler gibi düşünüyor mutlu olabilirsiniz. Ama biz alanya spor değiliz beraberliğe yatalım. Koca maçta pozisyon bulamıyorsun bide 90+2 de adam değiştiriyorsun. Tebrikler sayın terim

2 sene önce ş.liginde gruptan çıkan beşiktaş bu bruggeyi şu maçta en az 4lemişti.
Şapkayı önümüze almak zorundadır.
Bir hayalim var diyorsun yedekte andone gibi bir herif var sen babelin mallıklarına katlanıyorsun oraya burayı tekmeliyorsun.
Yapılanlar ve tepkiler birbirine acayip zıt. Bu maçtan alınan 1 puan beni mutlu etmedi aşırı mutsuz etti hatta. 2 senedir bir tane doğru değişiklik yaptığını hatırlamıyorum yahu niye kardeşim niye ya.

Bu takım ilk defa birbiriyle oynuyor.. ve bir şampiyonlar ligi DEPLASMAN maçı..

Asıp kesmeden önce bunu bi anlayalım...

Şu kadarını diyeyim Babel olduğu müddetçe Falcao istediği topları hayat da alamaz..

Gel de Onyekuru yu arama.. veya Rodrigies'i

birbirine alışma konusunda takım bu maç diğer maçlara göre daha iyiydi Gün geçtikçe gelişiriz. Brugge u evimizde yenip iki tane de sürpriz beraberlik alırsak bu iş tamamdır. Takım o kadar da kötü oynamadı

Geri
Üst Alt