Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.176
- 66.300
- 4.843
Brugge de 103 km koşmuş.temposu düşük bi maçtı102.3 km koşmuşuz. Epey az yine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brugge de 103 km koşmuş.temposu düşük bi maçtı102.3 km koşmuşuz. Epey az yine.
''5 büyük ligin güçlü takımları ile diğerleri arasındaki makas giderek açılıyor; bunların arasına ancak çok güçlü ekonomi ve organizasyona sahip kulüpler dönemsel olarak girebilir.''En son örnek olarak Ajax gibi....2000 takımımız gibi doğru kurgulanmış proje takımı ile de olur bu iş.
2000 yıllarında kadro kalite farklılıklar kağıt üzerinde aynı bugün gibiydi az çok.
Arsenal takımına bir bakalım veya Real Madrid o dönemin. Çok üst düzey kadroları mevcuttu mali anlamda da.
Bugünlere de Ajax benzer başarıyı gösterdi geçen sezon.
Belirli seviyen mevcut ise kadro olarak ve takım oyununu takır takır işlete bilirsen kafa kafaya oynarsın bunlara karşı.
bu kadroyla 4 4 2 den çok 4 2 4 oynanır.. çok riskli bence..bir de üstelik beklerde yetersiz..Babel çok top ezdi özellikle. Mor'u sola Feg sağda 4-4-2'e dönmeliydik. Golü bulduğumuzda da Falcao çıkıp Donk girmeliydi.
Feghouli fark yaratmaliydi formsuz malesef
Alanyaspor Brugge'dan iyi diyor adam kafayı sıyırcam en iyisi gideyim ben.
Anlamsız ağlayan taraftar profilimiz bu maçta da her zaman olduğu gibi ortaya çıktı. Yok Terim istifa, yok rezalet oynuyoruz... Nerenizle seyrediyorsunuz maçı?? 1. Bu maçın hakkı beraberlikti, Brugge 2-3 tane fazla pozisyona girdi ama bizim pozisyonlarımız daha netti. 2. Çıkan kadro gayet iyiydi, Terim’in maç içinde erken ve çok sayıda değişiklik yapmadığını cümle alem biliyor. Her maç bunun için zırlanır mı? 3. Maçtan önce 3-0 biter, rahat alırlar diyenler başa baş oyuna ne diyecek? 4. Beraber oynamaya yeni başlamış bir ekibimiz var, birbirlerine alışacaklar inşallah, alışıyorlar da. 5. Geçen sene 30 milyon len, satmıyoruz len diye göklere çıkardığınız bu sene de yerin dibine soktugunuz Marcao ve Luyindama, kötü mü oynadı? Ne zannediyorsunuz, ilk 11’e 4 yeni adam aldık diye, bir anda uçacak mıyız? Mucizeye meh diyen bir toplumuz vesselam.
Brugge 10 kişi kaldıktan sonra hocadan andone hamlesi bekledim gol atarız diye ama hoca artık garantici olmaya başladı sağlık olsun.

Evet katılıyorum ama bu takımın kondisyonu yerine gelecekmi asıl konu bu ?
Evet andone hariç bütün oyuncular eksik geldi ama hazır oyuncuları neden bu geçiş döneminde oynatmiyoruz
Şener Ömer andone bunlar fiziken hazır niye denemiyoruz
luce zamanlarından beri ilkkez bi cl macında bukadar akıllı oynadık. biraz daha ierde akıllıca işler yapsak kazanırdıkda.
maçtan önce 5 10 yiyeceğimizi uman isteyen fırsatçı dostlarda heveslerini önümüzdeki lig maçı ve fener maçına saklasınlar artık.
Ciddi bir yorum yapacak olursam:
Takimin bel kemigi olan orta saha full yeni ve birbirini tanimiyor. Bu haliyle ilk CL macinda en buyuk direkt rakibin olan Brugge ile deplasmanda oynuyorsun. Ve boyle bir maci kazasiz atlatiyorsun. Bu yonden bence gayet iyi oldu.
Haftalar gectikce daha guzel olacaktir hersey
bence oyun sistemimiz doğru.. ancak takım henüz birbirne alışmadı ve da daha önemlisi orta sahaya mutlaka yaratıcı bir oyuncu gerekiyor.. seri yerine banega olsa hücum da daha başarılı olurduk.. bir de duran top kullanımını iyi yapmamız lazım.. yunanistan duran toplarla avrupa şampiyonu oldu..maçtan önce açıkçası 0-0a razıydım ben fakat izleyince özellikle dakika 65-70den sonra bir ara tek kaleye döndük o ara atacağız hissiyatına kapıldım ama atamadık.Emre Mor güzel harekeketlilik kazandırdı orta sahamızdan gayet memnunum. tek sıkıntı feghouli babel gibi geldi ama onlar da çok iyi mücadele etti.feghouli klasına yakısır golü yazıyordu nerdeyse.