⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:2 | Galatasaray 0-1 PSG | MS | 1 Ekim

5-3-2 deneyelim.

MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - NZONZI - MARCAO - NAGATOMO

LEMINA - SERI - BELHANDA

ANDONE - FALCAO
Belhanda'yı çıkarıp Donk'u alırım takıma Donk'u 2 stoperin arasına Nzonzi'yi de Lemina&Seri ikilisinin arasına garanti görevde koyardım bu arada dediğim çok saçma gelecek ama defans konusunda Şener'e Mariano'dan çok daha fazla güveniyorum

56750.jpg

En azından üçten fazla fark olmaz bu takımla çıkarsak maça olur da araya 1 gol sıkıştırabilirsek ne güzel

Geri dörtlü komple korkutuyor. Nzonzi stoperlere destek veriyor. Bir nebze rahatlatıyor ama, bekleri ne yapacağız. Gelecek sezon fizikli, mücadeleci bek oyuncuları şart.

bize karşı çok da karmaşık bir taktik yapmaya gerek yok.
ver topu bizim stoperlere sonra yap presi, nasılsa 2side saatli bomba gibi top kullanma konusunda mutlaka hata yapacaklardır.
denizli kayseri malatya konya vs vs hepsi bu şekilde sayısız pozisyon buldular.
psg bu pozisyonların yüzde 90ını gole çevirir.
zaten ileri gidemeyen forveti topla buluşturamayan bir takımız.

Belhanda'yı çıkarıp Donk'u alırım takıma Donk'u 2 stoperin arasına Nzonzi'yi de Lemina&Seri ikilisinin arasına garanti görevde koyardım bu arada dediğim çok saçma gelecek ama defans konusunda Şener'e Mariano'dan çok daha fazla güveniyorum

56750.jpg

En azından üçten fazla fark olmaz bu takımla çıkarsak maça olur da araya 1 gol sıkıştırabilirsek ne güzel
Andone yerine Mor'u koyup bir ihtimal kontra yakalayabiliriz.

56750.jpg

mâkul

Fener maçına 3 4 atarız diyorduk berabere bitti. Şimdi çıkar bizim takım atar 1 2 tane bu gazla transfer sezonuna kadar kasılırız. İçimizden geçecekler. Bu arada ligde 6 gol atıp 6 gol yemişiz. Psg bu istatistiğe ulaşmak isterse ilk yarıda 6lık oluruz

Bence 5'li savunmayla falan oynarsak daha fazla fark yeriz, bizim takımda kapanmayı becerecek futbolcular yok. Çok adamla savunma yapmak otomatik olarak az gol yemeyi veya yememeyi sağlamıyor ne yazık ki. 11 kişiyle topun arkasına geçeriz, Marcao veya Belhanda manasız bir şekilde 2 metredeki boş adama pas atmak yerine rakiplere ikram eder topu, o iş yürümez bizde.

Brugge maçında ortada hiç bir şey yokken Donk'un yaptığı son dakika faulünü hatırlayın, bir de kafanızda PSG futbolcularını + kapanmış Galatasaray'ı hayal edin, ortaya kabus gibi bir şey çıkıyor.

Galatasaray uluslararasi arenada farklı oynuyor. Bence sadece 4 tane gol yeriz.
İnşallah acırlar bize.

Buyuk ihtimal yenilecez ama ezilecegimizi dusunmuyorum. Oyle 3-4 filan da yemeyiz

Pek yapmadığım bir şeyi yapıp skor tahmininde bulunuyorum:

2-2
Hangi sene hatırlamıyorum Pino falan vardı bizde hocamızda Hagi idi, fb deplasman maçı vardı bütün kamuoyu Galatasaray'ın fark yiyeceğini dillendiriyordu maç 0-0 veya 1-1 bitmişti tam hatırlamıyorum ve galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Öyle bir hava var sanki.

Sadece his tabi bu, herhangi bir futbol gerçeğine dayanmıyor. Dümdük değerlendirecek olursak en az 3 fark yeriz.

Bu konuya ikinci kere aynı şeyi yazıyorum. İlk yarı 0-0 bitecek. Maç sonucunda da öyle 3-4 fark filan olmayacak. Maçtan sonra saygınlık bekliyorum

Bastım paraları Paris'e.

Normal kazanır oranı 1.30.

Tutmazsa bir kaç ay oynamam. Yatırdığım miktarı yazmayım şimdi. Büyük sürpriz olması gerekir Paris galibiyeti hariç herhangi bir sonuç ortaya çıkarsa bence.

56750.jpg

PSG maçı özelinde güzel kadroya benziyor. Hatta PSG karşısına çıkabilecek en iyi sistem ve oyuncular bu diyebilirim. Denildiği gibi Emre Mor da sonradan oyuna dahil olabilir Andone'nin yerine kontra kovalamak için.

Hangi sene hatırlamıyorum Pino falan vardı bizde hocamızda Hagi idi, fb deplasman maçı vardı bütün kamuoyu Galatasaray'ın fark yiyeceğini dillendiriyordu maç 0-0 veya 1-1 bitmişti tam hatırlamıyorum ve galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Öyle bir hava var sanki.

Sadece his tabi bu, herhangi bir futbol gerçeğine dayanmıyor. Dümdük değerlendirecek olursak en az 3 fark yeriz.
İzlediğim son haftalarda ki Paris'i takım oturmuş olup formda olsa bile mağlup etmedi zor normal şartlarda.

Arada baya seviye farkı mevcut maalesef. Adamlar hem yıllardır birlikte oynayan iskelet kadrosuna sahip hemde çok çok üst seviye oyuncuları mevcut.

Biz çok iyi günümüzde olup onlarda lay lay lom günlerinde olacak ve futbol şansı da yanımızda olacak ki bir şeyler kopara bilelim.

İyi futbol oynamıyoruz, haklısınız ancak Galatasaray Avrupa'da özellikle kendi sahasında kolay lokma olmaz. Nzonzi, Lemina, Falcao, oynarsa Seri, Luyindama bu oyuncuların iyi performans göstereceğini düşünüyorum. Kafa kafaya bir maç olur. Grup üçüncülüğü açısından beraberlik işimize gelir.

Geri
Üst Alt