⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Lemina hazırmış.Görunen o ki tek eksik Falcao olacak bu maçta.Belki Falcao da yedek kulubesinde olur.

Yine 3lu oynarsak zar zor pozisyona gireriz, zor bir deplasmanda 3lu oynarsin anlarim da kendi evinde 3lu oynatirsan ben 1 puana raziyim dusuncesi ile sahaya cikiyorsun

Falcao yedek başlar. 70'ten sonra hazır olmamasına rağmen riske edilebilir. Falcao tam hazır hale Beşiktaş maçında gelecektir. Andone tam zamanında golleri buldu. Umarım bu moral ve özgüvenle iyi performansına devam eder.

Yine 3lu oynarsak zar zor pozisyona gireriz, zor bir deplasmanda 3lu oynarsin anlarim da kendi evinde 3lu oynatirsan ben 1 puana raziyim dusuncesi ile sahaya cikiyorsun

Bu takımları yenmek gerçekten zor.3'lu 4'lu çok fark etmiyor aslında.Bir şekilde pozisyona girip atıyorlar.

Real Madrid Şampiyonlar Ligi tarihinde hiç grup aşamasında veda etmemiş.

İç sahada sivası zor yeniyosun. City ve Liverpool icimizde gezdirir ic sahadada.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
psg maçındaki oyunu oynarsak eğer city liverpool falan iç saha da kim gelirse gelsin vız gelir ayrıca şampiyonlar ligi maçlarının havası farklıdır sivas maçı ile bir tutma maç sonu görüşürüz, rahat kazanacağımızdan eminim bu mesajınıda maç bittiğinde hatırlatacağım sana...

Zor oldugunu ben de biliyorum ama 3lu savunma ile cikarsak işimiz daha da zorlasir. Zaten avrupa maclarindaki istatistigimiz inanilmaz kotu.

Kanatlarımız ciddi manada sıkıntılı.Eğer ortasahamız formda olsaydı baklava 442 uygun olabilirdi bu takım için ama ortasaha da kötu

Falcao ve Lemina ikisi de oynayacak duruma gelir ama oynarlar mı bilmiyorum.

Yarın da Galatasaray'a 20 TL basarak puan kazanmasının yolunu açacağım!

burada olumsuz konuşan kişiler var real kazanır hiç şansımız yok başlamadan beraberliğe razı olmak gibi eziklikler biz galatasarayız beyler real madrid kimki gelip burada elini kolunu sallayıp maç alacak.

Son 26 mı 28 mi Avrupa maçında 2 galibiyet almış kulübüz o eskidendi biz Gs'yiz falan geçti onlar çoktan

"Real Madrid maçı 11'ini büyük ölçüde belirleyen Fatih Terim, orta saha tercihinde Belhanda ve Lemina arasında kararsız kaldı."

Böyle bir ikilemde kararini kimden yana kullanacagi belli degil mi?

mevcut kadro 3 lü oynayamaz PSG maçında farktan bizi Muslera kurtardı iyi oynamadık o maçta herkes yanılıyor 4-5-1 ideal orta sahayı kalabalık tutup oyunu tutmamız gerek Lemina yerine Nzonzi-Donk tercih edilebilir sert orta saha lazım bu maçta

----------------------------------------Muslera---------------------------------------------

-----------Mariano----- ---Luyindama------Marcao--------- Nagatomo-----------------

Feghouli-----------------Donk--------------Nzonzi-----------Seri------------Babel-------

--------------------------------------Andone------------------------------------------------

16414.jpg

Geri
Üst Alt