Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarin coskusuyla oynayip iyi defans yaparsak. Şansa 1 tane sıkıştırıp 1-0 aliriz. Yok ligdeki gibi gevsek oynarsak 2-3 tane yiyip yeniliriz
Yine 3lu oynarsak zar zor pozisyona gireriz, zor bir deplasmanda 3lu oynarsin anlarim da kendi evinde 3lu oynatirsan ben 1 puana raziyim dusuncesi ile sahaya cikiyorsun
Kesinlikle katılıyorum mutlaka oynamaliFalcao bu maçta da oynamayacaksa zaten bu maçı kaybettiğimizde cl ligi bitmiş olacak bizim için bu durumda neden alındı ki bu adam?
İç sahada sivası zor yeniyosun. City ve Liverpool icimizde gezdirir ic sahadada.beraberliği asla kabul etmem iç saha da kimle oynarsa oynasın favori galatasaraydır çıkmadan beraberliği kabul etmek bizim ruhumuza ters bu ancak deplasmandaki maç için düşünülebilir.
Zor oldugunu ben de biliyorum ama 3lu savunma ile cikarsak işimiz daha da zorlasir. Zaten avrupa maclarindaki istatistigimiz inanilmaz kotu.Bu takımları yenmek gerçekten zor.3'lu 4'lu çok fark etmiyor aslında.Bir şekilde pozisyona girip atıyorlar.
Barcelona sokakları şu an karışık, yarın Real'e vurursak Madrid sokakları da karışır.Real Madrid Şampiyonlar Ligi tarihinde hiç grup aşamasında veda etmemiş.
psg maçındaki oyunu oynarsak eğer city liverpool falan iç saha da kim gelirse gelsin vız gelir ayrıca şampiyonlar ligi maçlarının havası farklıdır sivas maçı ile bir tutma maç sonu görüşürüz, rahat kazanacağımızdan eminim bu mesajınıda maç bittiğinde hatırlatacağım sana...İç sahada sivası zor yeniyosun. City ve Liverpool icimizde gezdirir ic sahadada.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zor oldugunu ben de biliyorum ama 3lu savunma ile cikarsak işimiz daha da zorlasir. Zaten avrupa maclarindaki istatistigimiz inanilmaz kotu.
burada olumsuz konuşan kişiler var real kazanır hiç şansımız yok başlamadan beraberliğe razı olmak gibi eziklikler biz galatasarayız beyler real madrid kimki gelip burada elini kolunu sallayıp maç alacak.