⚽ ŞL 19/20 A Grubu M:3 | Galatasaray 0-1 Real Madrid | MS | 22 Ekim

Farih Terim zamanında Felipe yi yemişti koşmuyor diye. Kral topçuydu kendisi.
Ama şimdi Belhanda inadına bi anlam veremiyor insan. Amaç ne ?

Eskiden de gol yiyorduk, ama bir sekilde fazlasini atiyorduk. Şimdi hálâ gol yiyoruz ama busefer atamiyoruz.

Sağlık olsun. Haklı mağlubiyet aldık totalde. İlk yarı iyidik az çok okadar işte. Adamlar baya gol kaçırdı

Bu diziliş ile olmayacağı belliyken bunda F.T halen ısrar ediyorsa artık F.T de eleştirilmeli arkadaş..Çift forvet dedik , kağnılar Naga ve Mari oynamamalı Belhanda kafasında Galatasaray'ı bitirmiş dedik ama gene her maç aynı diziliş ve kadro oynuyor..Bu maç mutlak suretle F.Tye yazar..

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda ve Marcao denen 2 hıyar yüzünden her maç sonu stresten başım ağrıyor.

brügge reali kendi evinde yenerse gecmis olsun, istersen evinde sen brügge 10:0 yen!!!!

Emre Mor ilk dakikadan itibaren oynamalıydı. Bu çok net. Direk oyuna hareket kattı, bir nebze de olsa defanslarının dengesini bozdu.

Ömer Bayram büyük hayal kırıklığı yarattı. Orta sahaya hareket getirip dikine oynar mı dedim ama berbattı. Klasik defansa da yardım etmeyince sahada varlığı belli olmadı.

Belhanda ve Seri inanılmaz kötülerdi. Öyle böyle değil. Bu kadar basit top kayıplarını bir futbolcu ancak ya tekniği çok kötüyse yapar ya da hiç çalışmıyorsa yapar...

Tamamen Fatih Terim’in rezalet stratejisi yüzünden yenildik. Takıma ne oynattığı belli değil. PSG maçının aynısı oldu. Sürekli pozisyon veren ve organize pozisyon üretemeyen bir takım görüntüsündeydik.

Real Madrid bizim rakibimiz değil. Bunu hep söyledim. Bu maçı kaybettiğimize de üzülmedim. Bu rezil futbola üzüldüm.

Dediğim gibi bu maçı kaybetmek sorun değil, bu berbat oyunun haftalardır hiç düzelmemesi sorun.

Bu diziliş ile olmayacağı belliyken bunda F.T halen ısrar ediyorsa artık F.T de eleştirilmeli arkadaş..Çift forvet dedik , kağnılar Naga ve Mari oynamamalı Belhanda kafasında Galatasaray'ı bitirmiş dedik ama gene her maç aynı diziliş ve kadro oynuyor..Bu maç mutlak suretle F.Tye yazar..

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sezon Terim'e yazmayacak bi' maç göster? :)

yenildik ama ezilmedik iyi galatasarayın sinyallerini verdik
Siz gercekten hangi maci izlediniz cok merak ediyorum
Screenshot_20191023-000429_Mackolik.webp

Herşeyi geçtim 65 dakka belhandayı oyunda tutmak en hafif tabirle kafayı sıyırmakla eşdeğerdir gözümde.İnanılmaz ama gerçek en az 10 top kaybı ile oynadı ve 65 dakka oyunda kaldı.Seyirci ıslıklamasa eminim 90 dakka oyunda tutardı.1 tane yürekli basın mensubu yokmu şuna bu belhandanın bu kadar kötü oynayıpta nasıl hep 11 de başlaması ile ilgili soru soracak yuh olsun be.

Geri
Üst Alt