Fatih Terim modern futboldan an-la-mi-yor. Aslinda bazen futboldan hic anlamadigini dusunuyorum ama sonra aklima kazandigi kupalar geliyor ve tesaduf olamaz diyorum. Ama hocanin bilgisi ve tecrubesi artik bir ise yaramiyor bu cok acik. Bir an once istifa etmesi lazim.
O dönemlerde teknik direktörlerin oyuna katkısı %5 se bu dönemde% 50 60 artık günümüz futbolunda hocalar basketbol koçları gibi yönetiyolar takımlarını bunun içinde taktik bilgi, zeka lazım gazla mazla olmuyor bu işler eskisi gibi

valla böyle olucaksa şampiyon felan olmayalım avrupa'ya da gitmeyelim bıktım ben rezil olmaktan vall

Sadece Oly değil orta/alt sınıf takımların çoğu top-class takımlarla kafa kafaya maçlar bitirebiliyor. Adamlar öyle böyle mücadele ediyor, futbol oynuyor çünkü. Biz halen isim peşinde koşup en pahalı kadroları kurmakla uğraşalım. Durumumuz, daha doğrusu Türk futbolunun hali rezalet ötesi.
Parayı basıyoruz gerisi hikaye.Mücadele eden adam bulamıyoruz scout ne iş yapıyorsa

1573074162280.webp
1573074169757.webp

sergenın cezasından sonra bıze gelmesı gerek

strasburgun yada dinemo zagrebin hocasını alalım iki mütavazi takım öttürüyor rakiplerini

Cevad Prekazi: "13 dakika içinde öyle goller yiyorsun ki, mahalle takımı mısın?" (BeIN Sports)

Yani bir Kızılyildiz, slavia prag, dinamo Zagreb kadar bile olamıyoruz. Açında adamların kadrolarına bakın.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Sanki geriden oyun kurup, ileride pozisyon bulabilecekmiş gibi ceza sahamızda falan pas yapıyor bizim şapşikler, vurun gönderin lan topu nereye giderse gitsin.

Evren Turhan: "Ben böyle bir rezillik görmedim. Mücadele yok, koşan yok, resmen bıraktılar maçı. Fatih hoca bu kadar konuşursa bu takımı değiştircem, gençleri oynatıcam olacağı bu, oynamaz adamlar. Değiştir Hocam bizde onu bekledik ama değişen bir şey yok."

Geri
Üst Alt