Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.141
- 10.408
- 2.413
Gercek anlamda havlu atmamak icin bence Brüggeye karsi galibiyet bile aramiyacagiz tur atlamayalim diye.UEL'e gidelim bu sezon heyecan olsun biraz ligde havlu attık zaten..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercek anlamda havlu atmamak icin bence Brüggeye karsi galibiyet bile aramiyacagiz tur atlamayalim diye.UEL'e gidelim bu sezon heyecan olsun biraz ligde havlu attık zaten..
Vallah bitse de kurtulsak gözüyle bakıyorum. Bıktırdılar insanı.1 tur da olur hiç yoktan iyidir heis
Yarin bu sezonun en onemli macina cikacagiz.takimda ne bir forvet.ne bir orta saha .ne bir sol kanat .ne bir sag kanat .ne bir defans ne de bir stoper kalmis durumda.transfer planlamanizi adam akilli bir transferden anlayan yonetici veya scout yerine albayrak ve terim gibi iki kara cahile guvenip emanet edersen iz sonunuz husran olur.
Kardeşim bir yere gideceği yok bunların forumda böyle atıp tutmalarına bakma arena da fatih hoca hakkında istifa nın i sini telaffuz edecek adamı patates püresine çevirirler algı yapmaya çalışan ezik kuşlar sızmış buraya ama arena da bunu yapmaya kimsenin mabadı yemez. Ölene kadar bizimle Allahın izniyle. Her sene şampiyon olan kulüp de hoca da yok dünya üzerinde.Hoca herşeye rağmen ben hala buradayım diyince cidden bir kötü oldum, Bu adamın takımdan gittiğini düşünüyorumda cidden ağlarım herhalde.
uefa ya bile gitmesek iyi 3 kulvarı kaldıracak bir takım değiliz. şu maça satacağımız ve genç oyuncular ağırlıklı çıkalım da en azından belki almak isteyebilecekleri birilerini görürler maçı takip eden gözlemciler.
Ben sevinirim terimspor kulubu değiliz Galatasaray kulubüyüz. takım menfaatleri dururken şahsiyetlerin önemi yoktur hagi olsa tanımam !Hoca herşeye rağmen ben hala buradayım diyince cidden bir kötü oldum, Bu adamın takımdan gittiğini düşünüyorumda cidden ağlarım herhalde.
Terim 2013'de kovulduğunda ben de öyle düşünmüştüm. Vizyon takılıyodum. Terim gitsin bize bişe olmaz diyodum. Sonra gördüm eşşeğin büllüğünü. Prandelli'ler Riekerink'ler falan filan... O yüzden aman diyim. Terim dursun durduğu yerde. Sen zannediyor musun ki Terim giderse takımın başına müthiş bir teknik adam gelecek?Ben sevinirim terimspor kulubu değiliz Galatasaray kulubüyüz. takım menfaatleri dururken şahsiyetlerin önemi yoktur hagi olsa tanımam !