Kuzey veya güney üstten bilet arıyorum maça.Varsa çevresinde satan iletişime geçebilirim.

Okan

U19 bek - Donk-Marcao - u19 bek

Feghouli Seri Lemina Emre Mor

Faslı Deli

Adem

Yarin bu sezonun en onemli macina cikacagiz.takimda ne bir forvet.ne bir orta saha .ne bir sol kanat .ne bir sag kanat .ne bir defans ne de bir stoper kalmis durumda.transfer planlamanizi adam akilli bir transferden anlayan yonetici veya scout yerine albayrak ve terim gibi iki kara cahile guvenip emanet edersen iz sonunuz husran olur.

Yarin bu sezonun en onemli macina cikacagiz.takimda ne bir forvet.ne bir orta saha .ne bir sol kanat .ne bir sag kanat .ne bir defans ne de bir stoper kalmis durumda.transfer planlamanizi adam akilli bir transferden anlayan yonetici veya scout yerine albayrak ve terim gibi iki kara cahile guvenip emanet edersen iz sonunuz husran olur.

en önemli derken renkdas?

gol atamazlarsa büyük bir rezillik yaşanacak. sıfır çekenleri gördükte gol atamayanları ben uefa olsam sokmam organizasyonuma

yani anladigim:

Sakat: Falcao,Sener,Andone,Luyindama,Babel
Cezali: Nzonzi,Yunus
Yazilmayanlar: Ahmet,Emre T., Linnes, Jimmy
Belirsiz: Muslera

fenaaaaaa sictik

Okan
Mariano Donk Ahmet Nagatomo
Lemina Ömer
Fegh Belhanda Emre
Adem

yapar

EKOU8iFW4AMsu4J

bu maça yürek dayanmaz bir galibiyet her şeyi değiştirir mağlubiyet ya da beraberlik büyük hüsran hayal kırıklığı olur her şeyden önce iyi bir oyun hırslı oyuncular 90 dakika boyunca galibiyet için çırpınan futbolcular bekliyorum

Hoca herşeye rağmen ben hala buradayım diyince cidden bir kötü oldum, Bu adamın takımdan gittiğini düşünüyorumda cidden ağlarım herhalde.

gol atalım yeter.beraberlik iyi olur ,elenmemiz lazım bence.

Muslera

Mariano - Donk - Marcao - Nagatomo

Seri - Lemina - Omer

Feghouli - Erencan - Belhanda​

Hoca herşeye rağmen ben hala buradayım diyince cidden bir kötü oldum, Bu adamın takımdan gittiğini düşünüyorumda cidden ağlarım herhalde.
Kardeşim bir yere gideceği yok bunların forumda böyle atıp tutmalarına bakma arena da fatih hoca hakkında istifa nın i sini telaffuz edecek adamı patates püresine çevirirler algı yapmaya çalışan ezik kuşlar sızmış buraya ama arena da bunu yapmaya kimsenin mabadı yemez. Ölene kadar bizimle Allahın izniyle. Her sene şampiyon olan kulüp de hoca da yok dünya üzerinde.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

uefa ya bile gitmesek iyi 3 kulvarı kaldıracak bir takım değiliz. şu maça satacağımız ve genç oyuncular ağırlıklı çıkalım da en azından belki almak isteyebilecekleri birilerini görürler maçı takip eden gözlemciler.

uefa ya bile gitmesek iyi 3 kulvarı kaldıracak bir takım değiliz. şu maça satacağımız ve genç oyuncular ağırlıklı çıkalım da en azından belki almak isteyebilecekleri birilerini görürler maçı takip eden gözlemciler.

Yahu zaten cikamayacagiz ki ,3 kulvar falan
Bu sene kulvar mulvar yok ,eski bulvar gazetesi var anca

Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum

Son 2 maçta berabere kalıp elensek üzülmem. Biraz puan ve para gelir, sonrasında lige odaklanırız. Mevcut kadro yapısı ve eksiklerle Avrupa'da devam etmemek hayrımıza olacak. Başta hoca olmak üzere camia bunu kabullenmez ama durumumuz da ortada.

Ben sevinirim terimspor kulubu değiliz Galatasaray kulubüyüz. takım menfaatleri dururken şahsiyetlerin önemi yoktur hagi olsa tanımam !

Ben sevinirim terimspor kulubu değiliz Galatasaray kulubüyüz. takım menfaatleri dururken şahsiyetlerin önemi yoktur hagi olsa tanımam !
Terim 2013'de kovulduğunda ben de öyle düşünmüştüm. Vizyon takılıyodum. Terim gitsin bize bişe olmaz diyodum. Sonra gördüm eşşeğin büllüğünü. Prandelli'ler Riekerink'ler falan filan... O yüzden aman diyim. Terim dursun durduğu yerde. Sen zannediyor musun ki Terim giderse takımın başına müthiş bir teknik adam gelecek?
2002 yılında Lucescu ve 2006 yılında Gerets ile gelen şampiyonluğu çıkar, yabancı hocalarla 2000 li yıllarda tek bir şampiyonluğumuz bile yok. Yerli hocalar desen, bir Cevat Güler'in son düzlükte teslim aldığı takım, bir de Hamza ile şampiyonluk gördük. Onun dışında full Terim.

Yani özetle, 1996-2019 arası, totalde 23 sezonda bu takım Terim olmadan sadece 4 şampiyonluk elde etti. Umarım yeteri kadar açık olmuştur.

Geri
Üst Alt