- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
manitayla bira içiyor olacağım üzgünüm gs
sen kaybettin beni
sen kaybettin beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hurraaaah ! hurraaaah!! the LIONS are on the march
Hurraaaah ! Hurraaaah !! we fly our CİMBOM flags
our-heritage-of long-ago they-will-remember stilllll
to the tune of marchin INTO PARIS
![]()
sen çok yanlış gelmişsin.şike işlerine antu bakıyor,hemen yan taraftaBizim bugün Maçı alma şansımız var, ama bu Terim sayesinde olmayacak (bunu Terim yalakalarına diyorum), bu olursa Nasser Al-Khelaifi sayesinde olacak, Beinsports un başı ve Galatasarayımızın Avrupa da devam etmesini isteyecek, bu benim düşüncem. Eğer Avrupa da yolumuza devam edersek Terimciler yine çıkıp bak Terim başardı diye sakın coşmasınlar, çünkü o hiç birşey başaramaz
Bizim bugün Maçı alma şansımız var, ama bu Terim sayesinde olmayacak (bunu Terim yalakalarına diyorum), bu olursa Nasser Al-Khelaifi sayesinde olacak, Beinsports un başı ve Galatasarayımızın Avrupa da devam etmesini isteyecek, bu benim düşüncem. Eğer Avrupa da yolumuza devam edersek Terimciler yine çıkıp bak Terim başardı diye sakın coşmasınlar, çünkü o hiç birşey başaramaz
Dediğin çok mantıklı ... ben inandım.Bizim bugün Maçı alma şansımız var, ama bu Terim sayesinde olmayacak (bunu Terim yalakalarına diyorum), bu olursa Nasser Al-Khelaifi sayesinde olacak, Beinsports un başı ve Galatasarayımızın Avrupa da devam etmesini isteyecek, bu benim düşüncem. Eğer Avrupa da yolumuza devam edersek Terimciler yine çıkıp bak Terim başardı diye sakın coşmasınlar, çünkü o hiç birşey başaramaz
Gerçek Galatasaraylık bu değil !Uykusuz kalıp yarın işe gidilecek bir maç değil. İzlemeyeceğim maalesef.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Psgnin ustunden tir gibi gececegiz
![]()
Paspas yapıcaz.