manitayla bira içiyor olacağım üzgünüm gs
sen kaybettin beni

hurraaaah ! hurraaaah!! the LIONS are on the march
Hurraaaah ! Hurraaaah !!
we fly our CİMBOM flags
our-heritage-of long-ago they-will-remember stilllll

to the tune of marchin INTO PARIS

6f9739ce3364558427491d8fc0002b73.gif

Bir an önce gelip geçsin de şu maç klasik düzenimize dönelim. 5-0 olsun fazla atmasınlar be

Bizim bugün Maçı alma şansımız var, ama bu Terim sayesinde olmayacak (bunu Terim yalakalarına diyorum), bu olursa Nasser Al-Khelaifi sayesinde olacak, Beinsports un başı ve Galatasarayımızın Avrupa da devam etmesini isteyecek, bu benim düşüncem. Eğer Avrupa da yolumuza devam edersek Terimciler yine çıkıp bak Terim başardı diye sakın coşmasınlar, çünkü o hiç birşey başaramaz

Bizim bugün Maçı alma şansımız var, ama bu Terim sayesinde olmayacak (bunu Terim yalakalarına diyorum), bu olursa Nasser Al-Khelaifi sayesinde olacak, Beinsports un başı ve Galatasarayımızın Avrupa da devam etmesini isteyecek, bu benim düşüncem. Eğer Avrupa da yolumuza devam edersek Terimciler yine çıkıp bak Terim başardı diye sakın coşmasınlar, çünkü o hiç birşey başaramaz
sen çok yanlış gelmişsin.şike işlerine antu bakıyor,hemen yan tarafta

hahahaha bu kadar aptalca fikirlere nasıl sahip olabiliyorsunuz ya

Dediğin çok mantıklı ... ben inandım.

İddaa da MS2 oynadım ayrıca.

Hakemleri kaçıralım.Abdurrahim albayrak bu işi yapar.Zaten hakem 15 dk gelmeyince ders aman maç dusuyormuş.

Uykusuz kalıp yarın işe gidilecek bir maç değil. İzlemeyeceğim maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer sozunu tamamlandığında biz bazı sorunları öngörüp takım yaş ortalaması yüksek demiştik, sağ/sol açık ve beklerin yaşı yüksek tempo sorunu yaşayabileceğimizi söylemiştik. Burdaki bazı arkadaşlar yok yav ne yaşlısı ne tempo sorunu diye bize cevap vermişti. Keşke biz haksız çıksaydıkta arkadaşlar haklı çıksalardı.

O futbolu çok bilen arkadaşlar Felipe Melo geldiğinde yine benzer tepki vermişlerdi, italyada yılın bidonu seçişmişmişte yok bilmemne. Aynı şekil Tomas ujfalusi geldiğindede benzer tepkiler vardı. Aslında biz Meloyuda Ujfalusiyide tanıyor biliyorduk. Melo ve Ujfalusi örnek vermek istediğim isimlerdi birçok futbolcu hakkında benzer örnekler vermek mümkün.

Kusura bakmayın ama Türkiye'de futbolu bilen insan sayısı bilmeyenlere göre çok daha az. Biz bu kafa yapısıyla gidersek daha çok Haaland'lar kaçırırız.

Geri
Üst Alt