Bu defans oyuncularıyla hele de luyindamanın sakatlanmasıyla dörtlü oynayamıyor bu takım üçlü daha iyiydi leminanın hatasıyla başakşehire yenildik diye üçlüden vazgeçti yine abuk sabuk pozisyonlar veriyor takım üçlüye dönmeli ikinci yarı ikinci bir 6 vakası hoş olmaz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rengim sen de maçımı izlemiyorsun nedir

takım zaten son 5 dakikaya kadar 3lü oynuyordu

donk nzonzi marcao

Alt yapıdan adam yok, aldıkların istenmeyen adamlar, başında ki hoca inancını kaybetmiş.

Ben Eskişehir de yaşadım bunların hepsini

Sonumuz kötü

Eskiden en azindan masaya yumrugunu vurabilen yonetimler olurdu
Isler ters gidiyorsa gerekeni yapardi
Bunlar hocanin arkasina saklanmis koca kulubu egoya kurban ediyorlar

Gayet iyi giderken bizim mal sürüsü Mbappe'ye 50.kez savunma arkasına kaçırınca golü yedik.Sonrasında her sezon olduğu gibi bizim sayemizde yıldız olan Sarabia sahneye çıktı.

Bu defans oyuncularıyla hele de luyindamanın sakatlanmasıyla dörtlü oynayamıyor bu takım üçlü daha iyiydi leminanın hatasıyla başakşehire yenildik diye üçlüden vazgeçti yine abuk sabuk pozisyonlar veriyor takım üçlüye dönmeli ikinci yarı ikinci bir 6 vakası hoş olmaz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Izlemeden ne yorum yapiyorsun ki 3lu oynuyo takim

Ilk yari icin iyi bir sonuc. Ha gayret hocam. 4-0 bitirecegiz insallah.

Omer bayramin aglak suratini görmekten bıktım artık bi adam hep mi aglar ya

Yaw izlemeden yorum yapiyorsunuz seri sakatlandi kimi alacak 16 yasinda emin bayrami neymarin mbappenin karsisina mi koysun ala ala bos konusuyorsunuz

Bu maç için eleştiri olmaz. Adamların ileri 3 lusu zaten Türkiye de her takıma atar bi kaç tane. Lakin bu maçta da darbe olmadan sakat verdik. Ligde ilk yarıdaki kalan maçlar çok önemli. İdmanlarda sıkıntı olduğu çok açık.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt