İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.747
- 2.188
- 813
maçı izlemeyerek dogru karar vermişim.kanser olmaya niyetim yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu defans oyuncularıyla hele de luyindamanın sakatlanmasıyla dörtlü oynayamıyor bu takım üçlü daha iyiydi leminanın hatasıyla başakşehire yenildik diye üçlüden vazgeçti yine abuk sabuk pozisyonlar veriyor takım üçlüye dönmeli ikinci yarı ikinci bir 6 vakası hoş olmaz
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ikisi ofsayt olmasa bugün de 4 yemistikMadrid den ilk yarıda 4 yedik şimdi 2 büyük hocasın sayın terim gelişme var
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alt yapıdan adam yok, aldıkların istenmeyen adamlar, başında ki hoca inancını kaybetmiş.
Ben Eskişehir de yaşadım bunların hepsini
Sonumuz kötü
Bu defans oyuncularıyla hele de luyindamanın sakatlanmasıyla dörtlü oynayamıyor bu takım üçlü daha iyiydi leminanın hatasıyla başakşehire yenildik diye üçlüden vazgeçti yine abuk sabuk pozisyonlar veriyor takım üçlüye dönmeli ikinci yarı ikinci bir 6 vakası hoş olmaz
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nereye iyi gidiosun ya cehenneme mi morukGayet iyi giderken bizim mal sürüsü Mbappe'ye 50.kez savunma arkasına kaçırınca golü yedik.Sonrasında her sezon olduğu gibi bizim sayemizde yıldız olan Sarabia sahneye çıktı.