- 1 Temmuz 2010
- 19.935
- 6.632
- 1.663
6 cl maçı atılan gol 1
14 lig maçı atılan gol 15
Uzun süredir bu kadar kısır bir Galatasaray görmedim.
14 lig maçı atılan gol 15
Uzun süredir bu kadar kısır bir Galatasaray görmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brugge atsın,kazansın da o son dakika golünü niye yedik diye üzülmeyelim.Katılır mısın @Uğur İz
Bir şekilde oyunu o dakikaya kadar tutmuştuk.nereye iyi gidiosun ya cehenneme mi moruk
ballı kaymaklı gözleme sever misin?Alt yapıdan adam yok, aldıkların istenmeyen adamlar, başında ki hoca inancını kaybetmiş.
Ben Eskişehir de yaşadım bunların hepsini
Sonumuz kötü
"maçı izlemedi/izlemeyeceğim iq olarak çok üst seviyedeyim ve uyuyorum" diyen mallardansanız lütfen yorum yapma ihtiyacı da duymayın çünkü s*kimizde değil
Yaw izlemeden yorum yapiyorsunuz seri sakatlandi kimi alacak 16 yasinda emin bayrami neymarin mbappenin karsisina mi koysun ala ala bos konusuyorsunuz
Yaw izlemeden yorum yapiyorsunuz seri sakatlandi kimi alacak 16 yasinda emin bayrami neymarin mbappenin karsisina mi koysun ala ala bos konusuyorsunuz
Allah korudu iyi ki Al'ye gitmiyoruzaslında herkes cl bize ağır avrupa ligine gidelim diyor ama al de bize 3 gömlek yukarda.
intertoto gibi kupa3 gelsin orda denk olan rakiplerimizle aşık atalım. bizim rakiplerimiz steaua bükreş falan
Arabaya atlayıp gidesim geldi şimdi Ankara ya doğru.ballı kaymaklı gözleme sever misin?