6 cl maçı atılan gol 1

14 lig maçı atılan gol 15

Uzun süredir bu kadar kısır bir Galatasaray görmedim.

Brugge atsın,kazansın da o son dakika golünü niye yedik diye üzülmeyelim.Katılır mısın @Uğur İz

renktaş sen son dakika golü yedik diye mi üzülüyorsun

ben önce şans sonra muslera sayesinde sahamızda brugge karşısında terimspora dönmüş takımımız tarihi fark yemediği için şükrediyorum

Ben Herseyi birakdim parisin nasil futbol oynadigini izliyorum. Adamlar nasil birden tempoyu yükseltip ve birden indiriyorlar görüyormusunuz? Adamlar hertürlü idmanda calistiklarini macta istedikleri zaman uygulayabiliyorlar. Bizde ne var? Bizimkiler idmanda Taktik teknik ne calisiyorlar?

aslında herkes cl bize ağır avrupa ligine gidelim diyor ama al de bize 3 gömlek yukarda.

intertoto gibi kupa3 gelsin orda denk olan rakiplerimizle aşık atalım. bizim rakiplerimiz steaua bükreş falan

Adamlar 54.4km kosmus biz 52.7km. Görende bizi psg sanar. Yavsaklar yetenek yok anladik, koşun bari

bu sezon sakatlik yasayaman topcularimizdan kadro yapacak olursak:

okan
mariano donk marcao nagatomo
nzonzi taylan selcuk
jimmy emre ömer

yedekte bir tek ahmet kaliyor as oyunculardan. digerleri hep sakatlanmis. oynamayan ve kasmayanlari cikarirsak pek bi topcu yok yani

tüm takimin bu kadar sos vermesi antrenörlere yazar.

Bu takımın tartışılacak tek istatistiği maç başına yediği gol sayısı

Kalan istatistik her fazla başarıdır zaten. Fazla taç bile

2-0 ilk Yari icin iyi.
Adamlar belli 50% oynuyo pek takmiyorlar gibi umarim böyle kalir.
Ama Neymar Golü istiyor.

Bu sampiyonada yer almak onemli, kazanmak degil

Dunyanin en buyuk iki takimiyla mac yaptik, asil onur verici bu faktör

FFP’den dolayi sadece 20 oyuncuyu kayitladik bu sampiyonaya, esit sartlarda yarismiyoruz (haha, en komik bolum bu, sanki kadroda kullanisli diyebilecegimiz 15 oyuncu var da)

Ben maci tamamladim, asil eglence icin mac sonu aciklamalari bekliyorum

aslında herkes cl bize ağır avrupa ligine gidelim diyor ama al de bize 3 gömlek yukarda.

intertoto gibi kupa3 gelsin orda denk olan rakiplerimizle aşık atalım. bizim rakiplerimiz steaua bükreş falan
Allah korudu iyi ki Al'ye gitmiyoruz

Cl den Al ye giden takımlar

Salzburg
Inter
Ajax
Shaktar

Geri
Üst Alt