Uzun süredir sayfayı yenilememiştim hala 4 güzel. Ben izleyemiyorum.

Nzonzi seri mariano nagatomo feghouli belhanda alayinin defolup gitmesi lazim. Bu takıma genç hızlı iyi pas yapan teknik oyuncuları doldurmak lazim. Para da yok nasil bi planlama yapilacak harbiden merak konusu.

Illa soyleteceksiniz

Saf olmayin, bugun kovsalar hocanin canina minnet

Ama onu yapabilecek yonetim yok arkasina saklanmislar bugunler gecer mi diye bekliyorlar

o yuzden kavga da cikaramiyor

Kovmazlarsa ocakta falan da gitmez

Ha beklerse Ali Sami Yen’de istifa seslerini duyacak yonetimle birlikte

Kulubu seviyorsa ocaki beklemez
Ki ocakta gelecek hocanin planlari icin zamani olsun

Yoksa ocaki beklerse bu seneye yine gecmis olsun

Ama bekleyin diyor zaten

simdiye kadar dibe vurdurmadan gitmedi

Bu sefer de yonetim gondermeden gitmez

Anlı şanlı klübümüzü bu duruma düşürenler utanmadıktan sonra herşey boşa yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Psg rolantiye aldi iyice bi gol daha bulsak da en azından malca dalga konusu olmasak ileriki yıllarda.

Taraftar oz oglu Belhandayi yuhlamasin diye ilk ic saha macinda kadroya almayan adam 4-0'lik macta Falcao'yu aliyor oyuna. Bu herif bunlari bilerek yapiyor artik.
Taraftar belhandanin akrabasini birakmadi ne diyosun yav cikip oynicak tabi falcao bu ne lan muzeye adam mi aldik sakatmis formsuzmus iyilesiyo iste ne yapacagiz adami

Bari bi gol atsak diyeceğim de golü kim atacak, şutu kim çekecek, pozisyona kim girecek, topu ileri kim taşıyacak.

Ölme eşeğim ölme.

sent via GSC

Mancini chelsea'ye 2-0 yenilip de sırf 2 dk ayağını uzatarak maçı seyretti diye ortalığı yangına çevirenleri hatırlıyorum, şimdi millet 6 yemedikçe başarılı sayıyor takımı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ua ve medyada adamı olmayan herhangi bir hoca olsa şu maça çıkamazdı zaten sene başından bu yana olanlarla ama çıksa da fransadan dönemezdi

hele de yabancıyı basın toplantısında döverlerdi terimin adamları

En büyük hezimetler de hep Terim zamanında.

Başarılar öyle ya

La bu kulübü ileri taşıyan bizim sabrımız

Terim den başka kime sabır gösterdik şimdiye kadar

Alsın bohçasını gitsin

Terim'e sabır gösterilmedi ki ilk sezonu dışında.Adam devamlı şampiyon yaparak o krediyi kazandı.Fb'nin Aykut'a gösterdiği gibi bir sabırdan bahsetmek mümkün değil o yüzden.

bu oynayanlardan lig icin ömer ve sener alternatif olur. muslera ve lemina ilk 11 oynar. bir de stoperde marcao lig icin yeterlidir. seri kagit üstünde 91li, belhanda 90li ama ikisi de yasina göre oynamiyor. les oglu lesler, biri cani istediginde oynuyor, digeri cani istese bile oynayamiyor. emre mor 200 bin euroluk oyuncudan öteye gitmez. ligde bile bir halt yapamiyor rezil herif. digerleri 30 veya üstü zaten. futbol hayati bitmis bagkur emeklileri.

geçen sene ilk lokomotif maçında rodriguez ve n!diaye'nin insan üstü performansları olmasa yine 1 puanla grubu kapatacaktık!

Geri
Üst Alt