Çok şükür
Terim'e sabır gösterilmedi ki ilk sezonu dışında.Adam devamlı şampiyon yaparak o krediyi kazandı.Fb'nin Aykut'a gösterdiği gibi bir sabırdan bahsetmek mümkün değil o yüzden.
Sarper yapma gözünü seveyim.

Geldiği il sezon ve sonra ki sezon İzmir de orada burada maçlarını izlemiş adamım

Terim e gösterilen sabır kimseye gösterilmedi

Yaşım 40. 7-8 yaşından beri izliyorum takımımı. Bu kadar kötü bir GALATASARAY görmedim. Tarihin en rezil futbolu bu sene oynanıyor takımda. 8 olmasın diye dua ediyoruz. Rakipler kıs kıs gülüp 8-9 olmasını bekliyorlar. Eğer hayırlı olacaksa 10 yemeye razıyım.

Elbette iyi gün taraftarı degilim. Ama bu FFP yeni değilki. Takımın 4 yıllık kısıtlaması belliydi. Yönetim de hoca da bu biliyordu. Bahane üretmeye gerek yok. Başarısız bir yönetim-teknik kadro ve oyuncu topluluğu var.

İşin kötüsü seneye yine en az 6-7 kiralık gelecek. Birkaç seneyi feda etmemiz saha hayırlı olacak gibi.

Terim istifa etmedikten sonra ne yönetim ne taraftar Terim'i gönderir. Bir gün stada gidip maç izlemek yeterli. Terim'e en ufak küfür eden, söylenen göremezsin. Brugge maçında bir tane insan evladı bile Selçuk oyuna girince bu ne amokaçi demedi. Hadi ğapotaağnn hadi ğaptann diye bağırınıyordu herkes.

Akp seçmeni için Erdoğan neyse Galatasaray taraftarı için Terim o.

Geri
Üst Alt