Bu seneki Avrupa macerasını başımıza gelebilecek en ağır hasarla ve belayla atlattık çok şükür.

Alakası yok. Ajax’ta çok para mı var en azından belirli bir seviyeye gelebiliyor maç kazanabiliyor. Slavia Prag bile senin takımından daha fazla diş geçirdi rakiplerine.

Hatalı olan biziz. Ne sistem, ne geleceği kurgulama, ne iyi çalışma. Hiçbir şey yok. Tam bir arabesk ülkeyiz. Her anlamda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam genel konuştum, tek tük örnek verebiliriz tabi de genel durum bu artık.
Bu takımlar varken ben hiç inanmıyorum başka biri çıksın şampiyon olsun.
Mbappe ye 200 neymar a 200 vs vs.. 4,5 adama senin neredeyse tum borcunu yatiriyor adamlar.
Teknik taktik vs herşeyden once bi adaletsizlik soz konusu artık. Şahsi fikrim tabi, 10,15 senede 1 kere ajax gibi biri çıkar finale ancak..

İlk yarıda rakip sahada 1 kere topla buluşan bir takımdan ne bekleniyor ki. Hala Nzonzi, Seri, Emre Mor gibi mallardan medet uman 1996 model teknik adam.

Maçkolikten mesaj geldi, Avrupa'ya veda etmişiz. Hayırlısı.

Kasmıyorlar. Fener bizimle aynı durumda olsa akşama kadar PSG ye oyuncularına twit atardım rekor 8 livirpoolda geçebilirsiniz diye.

Ulu taktisyen yine topladığı çöplerle tarih yazmanın eşiğinden döndü. Yazık nereden nereye geldik 2 senede. Futbol birilerini bırakalı çok olmuş ama kendisi ve sucukcu tayfası farkında değil...

Ben derim ki ŞLde üstümüzde hala büyük bir baskı var.. Diğer katılımda u17 ile çıkalım maçlara bunu bir alışkanlık haline getirelim gelen geçen 7-8 atsın Şlnin San Marinosu olalım herkes alışsın duruma gülüp geçelim hatta bizimkiler kazara gol atarsa büyük ses getirsin..

Geri
Üst Alt