⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Eleştiriye hakaret edenlere yalama denir... Eleştiri herkesin hakkıdır ve sizin gibi biatcilarin bilmediği bir şeydir. Sen onu bunu bırak da limonu düşün malum işin çok...
Sana kim hakaret etti bir alıntı yap görelim..leş gören akbabalardan farkınız yok..siz eleştiri yapmıyorsunuz terim düşmanlığı yapıyorsunuz..mayısta buralarda böyle çoşkun şekilde yazarken göremiyoruz sizi..

Simdi dagne denen herif instagramda yazin bakalim benim King

fatih hocanin 2011de geldigi ve ciktigi ilk macta eski adiyla ibb spor olan basaksehir deplasmaninda 2-0 yenilgiyle sezonu actigimizi hatirladim simdi. o macta da abidik gubidik bir kadroyla cikmistik. eboue falan sol bekti. bugünki kadro da bir okadar kepazeydi. o sezonu sampiyon bitirdik.

İnşallah da hocam biz gidip Falcao filan neden alıyoruz işimiz Allah'a kalıyorsa... Millete iki sene önce laf çakıp da ikinci ligten gelmiş ve büyük ihtimalle yine dönecek bir takıma karşı şu futbol, Selçuk tercihi falan yeminle hocalık değil bu...

Şu macta diagneye gram suc bulmam. Bu takim şut cektimi diagne icin kac tane pozisyon yaratti ? Takim o kadar yavaski bizim hali saha takimi ciksa 90 dakikada max yicegi gol sayisi 5 6 Galatasaraydan. Asiri derecede onyekuruyu ariyoruz. Bu takim kendini duzeltmedikce ve hizli oynamadikca falcao da gelse nzonzi de gelse boş oglu boş
diagneyi bir gr sevmem ama luyindamadan sonra 2.en iyi oyuncuydu takımda

Illa hersene sampiyon olcak diye birsey yok, 2 sezondur oluyoruz zaten ama bana kesmiyor sampiyonluk.

Takim top oynamiyor top,

Yarın akşam açıklayın falcaoyu 1
Orta sahaya hiç birşey yapamıyorsanız mehmet topal'ı alın 2

Stopere mariano'nun yerine adam alın 3

Mustafa başkan diyor ya dünya yıldızlarını aldık diye kadron o kadar yetersizki 3-4 transfer ile iyileşmiyor.

Bu Marcao denen keko bu sene bizim stoperimiz olacaksa vay bizim halimize. Acil stoper almalıyız acil, bu kekonun gördüğü ilk sarı kartı amatör topçu görmez. Chedjou'dan beteride varmış.

10 milyon euroluk takımdan 2 tane yedik.Tam ana bacı svmelik maç.Bize Falcao dan önce 2 stoper 2 tane bek lazım.Tsakmı geciyonuz lan siz.Yürüye yürüye gol attı herifler.

10 milyon Euro'luk bonservis ödemeyen takımız. Burda Fatih hoca sallayıp durmayin hatasız demiyoruz ama

Spl de oynayacak takım için oyuncuları alamayan, satamayan yönetim var. Birde elindekini tutamayan.

Tudor kaç milyonluk takım yapilmista konuşuyorsunuz.

Bir öyle bir böyle konuşup durmasın arkadaşlar.

Herşeyi bir kişiye kitleyip durmayin. Bu takımı 6 ay forvetsiz bırakıp, geçen sene son dakika kazığı sokan yönetim var. Bonservis veripte oyuncu alamadin takım ilerlerler mi.

İstenilen hicbisey alınmamış.

%60 yönetim
%20 Fatih terim
%20 futbolcu

Selcuk ancak deplasmanda oynar arenada herkez isliklar bu saatten sonra ilk 11 başlarsa fatih hoca babam olsa kovarım zaten fiorentina ile ilgili baya saçmaladı

Penaltıyı Selçuk'un kullanması gayet doğal. Herif 8 senede 2-3 tane belki kaçırmıştır. Biri de bugüne denk geldi. Olay o değil. Marcao'nun atılmasından itibaren yaşananlar saçmalık ötesi. Seri - Donk ve Diagne - Ahmet değişikliklerini takımın başına fanatik fenerliyi koysan yapmaz. Bunu hangi yardımcı uyguladıysa basın toplantısına sokmadan kovarım. Umarım bu mağlubiyet tokat etkisi gösterir ve kendine gelir herkes. Teknik ekip de oyuncular da inanılmaz lakayıt bir görüntü veriyor şu ana kadar.

Bu takım bide 1.5 aydır ne çalışmış arkadaş.İstinasız her futbolcu ölü gibi.Emre mor bile 1 tık hızı düşük şuanda.Bekler inanılmaz kötü.Mariano çöpünü 1 yıldır kakalayın birine dedik dinletemedik.Belhanda zaten kesin satılmalıydı.Stoperler el bombası gibi.1 tane formda oyuncu olmazmı lan koca takımda.Hepsi leş gibi futbol oynuyor.

Selcugun 90 dakika oynamasi ne kadar sacma Ahmet okuzunu niye sokuyosun o herif kimle oynasa yanindakini de yiyo luyin vu Donk devam etse gol yemezdik bu tercihleri hocanin yaptigini sanmiyirum

Hocayı az çok tanıyorsam haftaya defansta luyindama-ahmet orta sahada donk-seri-kanatlar jimmy-babel-forvet diagne oynatır. aha görürsünüz.

Geri
Üst Alt