⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Daha ilk.mactan.bu nedir ya tamam rezil oynadik ama 10 kisi kalmasak net kazanirdik sahada bok gibiydi haftaya nzonzi falcao feghouli takima girince taniyamazsiniz

Cunku bu takimin forveti yok ileridr top tutamadan tehdit yaratmadan bu takim 6 ay oynadi ve sampiyon oldu

Tek Falcao ve Nzonzi seviyeyi degistirir Marcao iyi oldu oynamasin les adam Marcaonun yuzunden Lyundamada zorlaniyor donk ondan iyi oynar

Ama su gercek seri buyuk takim oyuncusu degil net bir kagit helva

Aga seri orada oynamaz muslera yı koysan seri kadar oynar 6 da öyle diyim pasla ileri çıkacak adam defansta s...ktimin malçuğu 8 numarada göz var nizam var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sana kim hakaret etti bir alıntı yap görelim..leş gören akbabalardan farkınız yok..siz eleştiri yapmıyorsunuz terim düşmanlığı yapıyorsunuz..mayısta buralarda böyle çoşkun şekilde yazarken göremiyoruz sizi..

Biz her zaman buradayız çünkü biatci değiliz...

Diagne yi kaca aldik? onu alacagimza, sezon sonu o para icin onyekuru ile anlasirdik.

sonraki sezona geçmiş oluyorduk o noktada. o parayı ya o aralıkta harcayacaktık ya da harcayamayacaktık.

ama aynı sezonun bilançosuna dahil olacak şekilde bir yoklama yapılabilir miydi dersen bilemiyorum. kitabına uydurulabilirse olabilirdi belki de.

Bugün en önemli eksiğimiz adam eksilten,diri ve hızlı adam eksikliğiydi..
Geçen seneki kadrodan Onyekuru ve kimsenin beğenmediği Ndiaye’nin farkı buydu aslında.
Jimmy yerine Emre Mor tercihini yapıyorsan orta alanda Selçukla başlamak zaten oyun temposunu yarı yarıya azaltıyor.Zaten diğer kanadımız hızıyla değil taktiksel oyun içi verimiyle öne çıkıyor.
Ben şahsen bu maçtan sonra Selçuk’un ztk dışında süre bulacağını sanmıyorum..(!)Fazlada paniğe gerek yok,daha takıma Nzonzi Feghouli ve forvet gibi takımın bel kemiği olan bölgeler eklenecek.Bu maç; Selçuk,Selçukla başlayan hoca ve lig başlamasına rağmen 30 gol atan forveti elden çıkaramayıp,1 aydır bir forvet peşinde koşan yönetime yazar.

Dipnot:Mariano artık bitmiş belli.Sadece yaş değil artık doymuşlukta söz konusu..Adam 2 senede kaldırdığı kupaları taşıyamamış artık Brezilyada sahil kenarında bir takımda emeklilik maçlarını oynuyor olması gerek.Pep bunu barcadayken çok iyi yapmıştı.Ufacık bir doyum sezdiği an o bölgeyi hemen söküp atmıştı.
İyi akşamlar.

Anlamadim. Beni dunyadaki baska takımlar ve onlarin oynadigi maclar enterese etmez. 10 kisi kaldiktan sonra refleksleride enterese etmez. Ben bu maca bakiyorum. Ve kirmiziya bakiyorum. Evet birçok taktiksel hata oldu, ama bu maçın sonucunda bu kirmizinin buyuk bir etkisi olduguna inaniyorum
1. Kırmızıyı gören adamın formsuzluğu ayan beyan ortadaydı. Kadroda 'sıfır' Ahmet yerine ortalama bir stoper olsa onu oynatırdı bir TD. Niye öyle biri yok da stoper için ilk akla gelen isim Ahmet oluyor?..

2. İyi ozaman, eksik kaldığımız maçlarda direkt çekilelim maçtan?!..

10 milyon Euro'luk bonservis ödemeyen takımız. Burda Fatih hoca sallayıp durmayin hatasız demiyoruz ama

Spl de oynayacak takım için oyuncuları alamayan, satamayan yönetim var. Birde elindekini tutamayan.

Tudor kaç milyonluk takım yapilmista konuşuyorsunuz.

Bir öyle bir böyle konuşup durmasın arkadaşlar.

Herşeyi bir kişiye kitleyip durmayin. Bu takımı 6 ay forvetsiz bırakıp, geçen sene son dakika kazığı sokan yönetim var. Bonservis veripte oyuncu alamadin takım ilerlerler mi.

İstenilen hicbisey alınmamış.

%60 yönetim
%20 Fatih terim
%20 futbolcu

yahu kardesim, illa takima top class topcular mi alalim karsinda denizlispor var man city yok yani

Bir takım ne kadar kötü oynarsa, o kadar kötü oynadık,

Bir takım ne kadar kötü mücadele ederse, o kadar kötü mücadele ettik,

Bir takım kenardan ne kadar kötü yönetilirse, o kadar kötü yönetildik.

Haftaya da puan kaybı olur arkadaşlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

" Stoperlerin hep oyun kurması yanlış. Belhanda delirdi, top geç geliyor diye. "

Erman Hoca

Selçöpü ve Çalıkı bu takımda bir daha görmek istemiyorum.Seri ile Ndiaaye arasında ne fark var ? Ndiaye daha fazla ısırıyordu ..Babael Onyekuru nun yerini doldurabildimi ? Bu takım geçen seneden daha kötü oynuyor. Inşallah düzeliriz..

sonraki sezona geçmiş oluyorduk o noktada. o parayı ya o aralıkta harcayacaktık ya da harcayamayacaktık.

ama aynı sezonun bilançosuna dahil olacak şekilde bir yoklama yapılabilir miydi dersen bilemiyorum. kitabına uydurulabilirse olabilirdi belki de.
dedigimde git ozaman ocak da anlas ve al onyekuru yu. Olmuyor mu? git baska adam bul, nedir bu türk liginden oyuncu alma sevdasi.

Takım rezildi ama gerçekten yanlış kadro tercihi yüzünden yenildik, Selçuk yerine donk, Jimmy yerine emre , mariano yerine linnes le başlasaydık kesinlikle kazanabilirdik. Selçuk çöpünü artık takımda görmek istemiyorum 7 yıldır kötü oynayan bir adam hala 11de oynuyorsa orada evlatçılık torpil rüşvet maaş paylaşımı falan gibi şeyler vardır, o derece bir durum. Bu senede Avrupa'da madara olursak Teknik ekip değişikliğine gitmeliyiz.

maçın kırılma anlari aleyhimize idi hain seref yoksunu lescuk o penaltiyi atsa yada kazma marcao kırmızı yemese kesin farklı kazanirdik. buarada lescuk ve o ahmet denen özürlü köpek bu formaya layik degillerdir. lescuk 5 senesir bir bok yapmadi ahmet denen yetenek fukarasi ise geldiginden beri bir bok oynamadi.Tariktan daha çok zarar verdi bu ahmet bize en azindan tarık oynamadi bu ahmetin oynayipta yendimiz mac yok.Son olarak Allahindan bul.lescuk nefretimsin

Şampiyon olacağız ama böyle gereksiz yenilgiler bizi strese sokuyor. Bugün gerçekten çok taktiksel hata yapıldı. Mor ve Donk ile başlasak maç farklı olurdu

Kardeşim Ahmet Çalık'ı hangi maçta oyuna aldın da gol yemedik Allah aşkına. Herifin kendine hayrı yok. Bir de bu herifi sokup savunmayı üçlüyorsun. Akıl edenin aklına sıçayım.

Geri
Üst Alt