⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Ligin başlama tarihi belli, takımın ihtiyacı olan transferleri bugüne kadar bitiremiyorsun, bu yönetime yazar.

Aldığın adamı da teknik direktörün 6 numaraya hapsediyor ki adam o pozisyonda oynayamıyor, ahı gitmiş vahı kalmış Selçuk' dan medet umuyorsun, penaltıdır kaçar hadi diyelim ama adamın yürüyecek hali bile yokken inadına oynatmaya devam ediyorsun, stoperler önlerinde bir ön libero yokken her pozisyonda rakiple karşı karşıya kalıyorlar, öyle seyrediyorsun, Ahmet' in oyuna girdikten sonra gol yemediğimiz maç neredeyse yok, bunlar da net Fatih Terim' e yazar.

Bunların dışında biz Onyekuru' yu çok ararız, takımı ileriye taşıyan adam yok. Umarım yanılırım ama bence Babel o bölgeye ilaç olmayacak. Bekler de sıkıntılı, Mariano, önünde Feghouli olduğunda hücumda etkili ama uzun zamandır defansif açıdan sorunlu, Nagatomo da ona ayak uydurmuş.

Saçma sapan bir diziliş ile çıkmasak yine maçı alabilirdik, ders olur umarım.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o yüzden de sattilar? adamlar 40 milyonluk adamlar aldilar. Sen ocak teklif edersen, satin da alirsin. Bahane aramayalim. Gittik 13 milyonu cöpe baydik terim in istegi yüzünden.
Terimi korumam ama burada yanlis bilgiler var
1. Terimin en son istedigi diagneydi
2. Onyekuru lisans alamiyor haberleri ciktiginda oyuncular almaya basladilar o mevkiye. İngiliz takimi icin 15 mio anlam ifade etmiyor

Türkiye liginde son 10 yilin 9 sampiyonlugunu kesinlikle diger takimlarin berbatligi belirliyor, potadaysak her maci final havasinda kenetlenerek götürüyoruz isi. Bunu iyi yapiyoruz. Ama futbol oynamiyoruz, alakasiz bisey oynadigimiz.

10 milyon Euro'luk bonservis ödemeyen takımız. Burda Fatih hoca sallayıp durmayin hatasız demiyoruz ama

Spl de oynayacak takım için oyuncuları alamayan, satamayan yönetim var. Birde elindekini tutamayan.

Tudor kaç milyonluk takım yapilmista konuşuyorsunuz.

Bir öyle bir böyle konuşup durmasın arkadaşlar.

Herşeyi bir kişiye kitleyip durmayin. Bu takımı 6 ay forvetsiz bırakıp, geçen sene son dakika kazığı sokan yönetim var. Bonservis veripte oyuncu alamadin takım ilerlerler mi.

İstenilen hicbisey alınmamış.

%60 yönetim
%20 Fatih terim
%20 futbolcu

Sen ne diyorsun ya burada hocanın en çok arkasında duranlardan 1 i benim.Ne tudoru neden bahsediyorsun sen.Zaten asabım bozuk karşındaki kişiyi bilip bilmeden konuşuyorsun.

Ya bu Denizlispor takımın tamamını neredeyse yenilemiş bu kadar kötü bir Denizli beklemiyordum. Fakat burda hala sezon başı, transferler gelmedi cart curt yapılıyor inanamıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalniz soyle soyleyim.

Falcao olsaydi ilk 20 dakkika en az 0-2 olurdu mac belki daha fazla.

Bir hayalim var deyip, yarim yamalakta olsa bir oyun plani gelistirmez mi yahu bu oyuncularla. Belhanda, Feghouli cosacak, gununde olacak da puanlar toplayacagiz.

dedigimde git ozaman ocak da anlas ve al onyekuru yu. Olmuyor mu? git baska adam bul, nedir bu türk liginden oyuncu alma sevdasi.

diagne meselesine diyecek bir şey yok zaten. ben sadece onyekuru için belki mümkün olmayabilir demiştim.

zaten transferi beceremeyip son günlere bırakırsan böyle patlarsın.

Evet ya Garry zaten gelmek istedi bize. Ben Babel ve Feghouli ikilisinin uyumlu bir ikili olduğunu düşünmüyorum. İkisi de aynı tip oyuncular.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek umudumuz emre mor ancak o hızlı oyuncu profiline uyuyor. Bari emre adam olsada emre-feghouli yapsak kanatları. Onyekuru kadar skora katkı vermez emre belki ama en azından oyunuda felç etmez

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bartali güzellemeleri yapılıyordu burada, takımın kondisyonu yerlerde. İlk 15 dakikadan sonra dilleri dışarı çıktı çoğu topcunun. İstersen dünyanın en yetenekli oyuncularından kurulu ol en az rakip kadar mücadele etmezsen kazanamazsın günümüz futbolunda. Bugün resmen birkaç futbolcu yürüdü sahada.

Şimdi ilk maç olduğu için ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek yok illaki bir takım şeyler düzelir ama abi terim gibi bir adamın futbolcuları nasıl bu kadar laylaylom alır ya sen Galatasaray’ın futbolcusuysan böyle ciddiyetsiz olamazsın kardeşim aldığın paradan utanmıyormusun özellikle şu Belhanda leşi sene sonu tekrar şampiyonuz ama oyun anlamında pek ümitli değilim

Son düzenleme:
Biz her zaman buradayız çünkü biatci değiliz...

Bu biatçı lafı buralarda uzun zamandır kullanılmaz. Hatta Galatasaray kültüründe de yoktur. Fenerlilerin Aziz Yıldırım savunucuları için uzun zamandır kullandıkları bir kelime. Çok mu takip ediyorsun antu yu?

Burada kimseye köpeklik edecek, biat edecek kimse yok. Karıştırıyorsun sanırım.

3 gün önce gelmis seriyi sorumluluk almiyor diye oyundan alanlar selcugun en son ne zaman ikili mücadele kazandigini, ne zaman asist yaptigini, ne zaman top oynadigini hatirliyor mu? bu adamdan kaptan maptan olmaz. mac kadrosuna bile almayacagim herifi 11 oynatiyor.

Selcugun 90 dk oynadıgı macı kazanmamız imkansız zaten. Diagneden de bi yol olmayacagı belli artık paraya bakmadan kurtul
Marcao rezil bir hazırlık macı ve ustune bu mac gecirdi kulagı cekilmeli sacma sapan kart

Geri
Üst Alt