⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Mariano
Donk
Diagne
Mitroglu
Selçuk

Bu adamları yollamak zorundayız.

Babel, Jimmy yedek olmalı.

Onyekuru büyük kayıp demiştik. Ama onun yerine hızlı adam almalıyız ilk 11 e.

Lyundama bugün baya iyidi Marcao kötü performansa devam. Belki ücreti problem ediyor. Bu adamı kesmek gerekir. Ama onu kesecek yerli bulmak lazım. Kesmek derken birkaç maç. Biraz haddini bildirmemiz lazım Marcao ya.

Seri niye çıkarılıyor anlamıyorum.

Sağ kanat feghouli, sol kanat hızlı bir adam şart ama artık alma şansımız kalmadı. Babelle devam etmek zorundayız. Ben hep Onye tekrar kiralanacak Babel de yedek olacaktı diye hayal etmiştim. Babel yerine Emre Mor sol açık, sağda feghouli oynar umarım.

İlk maç bu bence iyi oldu. Ama kalan birkaç günde çözüm üretmek zorundayız.

yahu kardesim, illa takima top class topcular mi alalim karsinda denizlispor var man city yok yani

İlla ki alalım demiyorum ozaman. Elindeki adamı tut. Onyekuru kacirma. Yönetim başarısı sana şampiyonlukta katkısı olan ,önemli mevkileri adamı tutmakla olur.
Kendin diyorsun karşında Denizlispor, Fatih terim olmasada bu kadar kotu oynanmaz.

Ben yönetime yazıyorum bu kadar basit. Fatih hocanın taktik hatası,ilk 11 e hatasız demiyorum ki.

Top class oyuncu almayacaklar , zamanında istenen adamı halledecek okadar basit... Yonetim hicbisey yapmadı, yine Fatih terim kurtarır kurtarır moduna gireceğiz.

Fatih Terim'in istediği oyuncuları verirsen Real,Chelsea,manu yu perişan eder. Aradanda 1-2 farklı isim çıkarır. Ama adama istemediği transferleri yaparsan, yada hiç yapmazsan bu takım bu duruma gelir. Cikipta hocami oynasın...

IMG_3476.webp
Kümeye?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En iyi oyuncumuz Emre'yse takımda sorun var demektir bence.

Emre'ye helal bu arada. Keşke 11 de başlasaydı. 66 numaralı Arda havası alıyorum.

Bu biatçı lafı buralarda uzun zamandır kullanılmaz. Hatta Galatasaray kültüründe de yoktur. Fenerlilerin Aziz Yıldırım savunucuları için uzun zamandır kullandıkları bir kelime. Çok mu takip ediyorsun antu yu?

Burada kimseye köpeklik edecek, biat edecek kimse yok. Karıştırıyorsun sanırım.

Hayır karıştırımıyorum, hatası olduğu bariz olduğu halde eleştiriye hakaretle cevap veren ve körü körüne savunanlara biatci denir, haa bazıları farkında değildir kolayı seçer haftalar...
Ama bu durum onların biatci olduğu gerçeğini değiştirmez. Mesela forumda da eski üye ayağına çok febesli var... Bazıları da 100 mesajla başkalarının taraftarligini sorgular...

Daha ilk.mactan.bu nedir ya tamam rezil oynadik ama 10 kisi kalmasak net kazanirdik sahada bok gibiydi haftaya nzonzi falcao feghouli takima girince taniyamazsiniz

Cunku bu takimin forveti yok ileridr top tutamadan tehdit yaratmadan bu takim 6 ay oynadi ve sampiyon oldu

Tek Falcao ve Nzonzi seviyeyi degistirir Marcao iyi oldu oynamasin les adam Marcaonun yuzunden Lyundamada zorlaniyor donk ondan iyi oynar

Ama su gercek seri buyuk takim oyuncusu degil net bir kagit helva

önce fatih hoca kendisiyle yüzleşecek.. ama zor.. selçuğu 90 dk boyunca inat edip oynattı

Ya kampanya yapsak selcuk gitse olmaz Mi.. Ya gitmese de olur ama Niye koyoyursun 11e ya resmen sabotaj

Mesela

Diagne

Babel. Belhanda Jimmy

Donk Seri

Naga marcao luyi. Mariano

Veya

Babel Diagne

Belhanda. Jimmy

Donk Seri

Naga marcao luyi mariano

100 mesajla mı gördün benim ne için burada olduğumu... Ne olduğun da niye burada olduğun da ortada...

Takımda sistem diye bir şey yok. Luyindama yerli servet, marcao yerli Ahmet oldu. Rezilsiniz ya şu puştları konuşturuyorsunuz.

Sonuna kadar takımın arkasında olmak gerekir. Kötü gün de iyi gün de yanında olmak farzdır.

Geri
Üst Alt