⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Nasil bir taraftar kitlesine sahibiz? Bazen sasiriyorum milletimiz bir gunde 180 derece donebiliyor.
Yok bu takim kisin kar topu atarak sampiyonluk turunu atar diyenler bugun bu takim ilk 3e girmez diyor. Kardesim niye gunluk yasiyorsunuz ve neden bukadar doneksiniz?

Yarin ic sahada konyaya 5 atarsak bu takim sampiyonlar ligini mi alir diyeceksiniz?

Birde lutfen yalamayi birakin, bu yalama yuzunden Galatasaray zarar goruyor.
Demek istedigim sudur.
1. Fatih terime ne yapsa dogrudur kafasi dogru degildir. Fatih Terim de elestirilmeli.
2.uc dort tane oyuncu alindi diye havalara girmemek lazim.
3. Luyindama ve marcaoyu okadar ovdunuzki sanki biri Rio Ferdinand digeri cannavoro lan :)

Bazi gercekler var, bunlari gormemezlikten gelmeyelim!

Gecen sene basaksehir mallik yapmasaydi bugun farkli seyler konusmus olurduk.
Tudorun kurdugu takim ve takima yaptigi yukleme bir yere kadar gitti.
Takim gecen sezondan beri alarm veriyordu, cok kotu bir kondisyon durumu vardi.

Ve asil problem sudur!

Her mac donku forvet oynatarak mi Mac kazanmaya calisacagiz? Sapkadan bir defa tavsan cikti diye niye boyle gereksiz sacma sapan seylerle ugrasiyor Terim?

3 sene once tarik gibi coplerden kurtulduk. Neden yine ayni seyi yapiyor, selcuk, sener falan nedir kardesim?

Bu sezon kolay gecmeyecek, belki yine sampiyon oluruz ama Avrupada 0 cekeriz.

Takim, taraftar ve teknik ekip fazla havaya girdi.

aynen abi ya ne oynuyoruz plan yok ya Ahmet Çalık Selçuk yeter ya gençler oynasa yazık ya belhanda ayıp ya kosmadi ya
Dediklerine katılıyorum ama dediğin oyuncular oynamasa değişen bir durum olacak mı zannetmiyorum yahu biz koşan azmeden ama akılcı bir oyun istiyoruz ama nerdeee ben 2013 ten bu yana top oynamadığımızı düşünüyorum tarzımız yok Falcao gelse ne olacak ki?

Birinci noktayi kavrayamadim renktas. Senin varmak istedigin nokta teknik ekibin Marcaoyu hazirlayamayisimi, yoksa yonetimin Ahmet yerine baska birini almayisimi?

Ikinci noktaya gelirsek.. Tekrar, ben bu maca bakiyorum. Ilerde kim bu sekilde kirmizi gorurse bende ona receteyi cikaririm. Ligin ilk haftasi en kirilgan oldugumuz donemde, lig sampiyonu olarak ciktigimiz ilk macta alinan her kirmizi kart takimi duman eder. Karsi tarafida bos yere havaya sokar
1. İki faktör de var elbette. Hele Ahmet' ten hala beklentisi olanın futbol aklına söyletme şimdi!..

2. Eğer ciddi hedeflerin varsa, karşındaki rakip dengin bile olsa, eksik kalsan da kazanman gerekir bazen. Bugünkü rakip ise, şu haliyle diğer 16 takımdan belki hiçbirini yenemeyecek kadar aciz üstelik...

O zaman takımın başındaki adama inanıyorsun diye; bu maçta atılan filanca, bir sonrakinde golü-penaltıyı atamayan, berikinde olmadık golü yiyen suçlu vs vs vs, uzar gider. Öyle bir Dünya yok!..

Nerde kralhanda sevicileri adam her maç 10 top kaybediyor takımda orta saha zaten yok tüm yük defansin üzerinde bu belhanda 5-6 ver gitsin Selçuk bitmiş zaten Akhisar maçında gördük bitmiş neden bu maçta oynuyor donk oynasın genç bir çocuk oynar razıyım cagneyi sevmiyorum ama adam gene kendi becerisi ile penaltı aldi onu atsa maç farklı olacak güç yok çalışma yok . Mehmet Özcan gibi iki adam lazım yedek kanat forvet lazım birde kanatlar kanat gibi olmalı yoksa bekler bitiyor erkenden

Yine oyuncuların şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyeceğimiz bir sezon olacak sanırım. Feghouli röveşata atacak, Babel uzaktan vuracak diye bekleyeceğiz gibi. Bizim oyun mentalitemiz şudur diyemiyorsak burada suç hocanın maalesef.

Eleştirdim ama o penaltı gol olsa belkide farklı olacaktı..

Bıktım valla Eren'den beri forvet yok takımda adam gibi.

Hayır karıştırımıyorum, hatası olduğu bariz olduğu halde eleştiriye hakaretle cevap veren ve körü körüne savunanlara biatci denir, haa bazıları farkında değildir kolayı seçer haftalar...
Ama bu durum onların biatci olduğu gerçeğini değiştirmez. Mesela forumda da eski üye ayağına çok febesli var... Bazıları da 100 mesajla başkalarının taraftarligini sorgular...
Hayır karıştırımıyorum, hatası olduğu bariz olduğu halde eleştiriye hakaretle cevap veren ve körü körüne savunanlara biatci denir, haa bazıları farkında değildir kolayı seçer haftalar...

Ama bu durum onların biatci olduğu gerçeğini değiştirmez. Mesela forumda da eski üye ayağına çok febesli var... Bazıları da 100 mesajla başkalarının taraftarligini sorgular...

Ben bunlardan bahsetmedim. Bu kelime Galatasaraylı olanların lügatında yoktur dedim. Çok takılma başkalarının forumlarında.

20 kupa alanı alkışlarken yanlış yaptı diye değil kötü niyetle dövmeye gelenlere haddini bildirenlere buralarda biatçı değil vefalı denir.

Kelime hazneni geliştir de Fener forumundaki üyelerle konuşup konuşmadığımız konusunda net olalım.

Tekrar edeyim burada kimsenin köpeği yok. Yalaması da. O öte taraftakilerin işi. İyi bilirler.

Fernando gidince ağlayanlar olmuştu.Ben de diyorum ki eksik olmuş nagatomo mariano falan da gitmeliydi

Ya hoca mı talimat verdi, yardımcıklar kendi mi karar verdi bilmiyorum ama eskiden böyle durumlarda defans çıkarıp hücum oyuncusu alırdık. Bugün Durum 0-0 tek forvetimizi çıkarıp stoper alıyoruz. O zaman yenilmeye mahkumsun. Galatasarayın genlerinde bu yok arkadaş. Selçuk çıkıp adem girseydi en kötü 1-1 biterdi.

başıma bir iş gelmeyecekse satılması gereken ilk ismin diagne değil -10 üstü getirebilecek- belhanda olmasının daha yararlı olacağını düşünüyorum. Tabi banega yapmak şartıyla. Elde kalacak artı hesaba göre en azından ciğersiz bir bek bir de

Katiliyorum. Her ne olursa olsun takim icinde bir refleks sart. Bir plan b,c gerekliydi. Bu yonde hemfikiriz. Ben sadece plan a neden tutmadi, onun icin Marcaoyu buyuk bir oranda suclu bulmustum. Lakin ikimizinde vardigi sonuç ayni rengim.
Marcao olsa da biz yine gol yiyecektik. Hazirlik maclarindan beri bekler futbolu unutmus gibi oynuyor. Orta saha ne yapiyor selcuk niyie oyunda kalir bile isteye bu maci kaybettik ya bunun bahanesi yok.
Yapilacak degisiklikler..
Selcuk-emre
Donk- babel

Jimmy orta sahaya cekilecekti sertlik katacakti selcugun yapacagi isi ona yukleyecektik.
Emre ile saldirip diagne ile 2 kisiyi rehin alacaktik.

Yapilan degisikliklere bak ya allahim aklimi kaybedecegim

2-0 yenilmişiz hala millet birilerini koruma derdinde 2 yıldır şampiyon oluyoruz ama iyi oynadiğımiz kaç maç var bakın, belhanda savunanlar ortada yok bunu takimda tutan hocaysa kendi kaybeder lider bir 10 numara lazım bari takımı sahadan yönetsin...
Selçuk,mariano bitik diagneden bahsetmiyorum bile..

ben fatih hocanın müdahale ettiğini sanmıyorum.o ahmeti almazdı...fatih hocanın yoklugu da büyük sorun oldu.olsaydı macı kazanırdık.

Senelerdir kaos futbolu iyi bir sistem yok bir maç bakmışsın stoperler orta sahada rakip karşılıyor 3 yemişsin bir maç bakmışsın stoperler yerinde düzgün oynar 5 atmışsın stoperler niye orta sahada geziyor beklerle hoca uyarmiyor mu deplasmanda ilk hedef gol yememek oyunu kilitlemek

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takım oynamaya başlar 4 5 haftaya cok aşırı yüklenmişler sıkışık fikstür için başka açıklaması olamaz . Avrupa üst düzey takımlarıda yaşıyor bu durumu .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt