- 2 Temmuz 2011
- 137.879
- 58.781
- 5.488
nzonzi,8 oynayan seri,feghouli,emre mor ve falcao herseyi güzelleştirir.ve fatih hoca...fazla eksiktik bugun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biatçı mı asla biatçı değilim..bu maç özelinde de bir sürü eleştirim vardır...ama emin ol sizinkisi eleştiri değil..kazanılan önemli maçlarda,kazanılan şampiyonluklarda hiç sesiniz çıkmıyor..her kötü sonuçta burada bitiyorsunuz..sizin niyetiniz belli..forumda bir çok kişi de bunun farkında
Ben bunlardan bahsetmedim. Bu kelime Galatasaraylı olanların lügatında yoktur dedim. Çok takılma başkalarının forumlarında.
20 kupa alanı alkışlarken yanlış yaptı diye değil kötü niyetle dövmeye gelenlere haddini bildirenlere buralarda biatçı değil vefalı denir.
Kelime hazneni geliştir de Fener forumundaki üyelerle konuşup konuşmadığımız konusunda net olalım.
Tekrar edeyim burada kimsenin köpeği yok. Yalaması da. O öte taraftakilerin işi. İyi bilirler.
Hem kendimizi hem birbirimizi kandırmayalım sergencim, geçen yılda oyuncu değişikliklerini sistemsizliği hep beraber gördük.ben fatih hocanın müdahale ettiğini sanmıyorum.o ahmeti almazdı...fatih hocanın yoklugu da büyük sorun oldu.olsaydı macı kazanırdık.
.Marcao ve luyindama'nin aklı bu kadar havada iken rodegella en az 1 gol atar.
ve takımda forvet olmaması sebebiyle rezilleri oynar puan kaybeder geliriz.
1. İki faktör de var elbette. Hele Ahmet' ten hala beklentisi olanın futbol aklına söyletme şimdi!..
2. Eğer ciddi hedeflerin varsa, karşındaki rakip dengin bile olsa, eksik kalsan da kazanman gerekir bazen. Bugünkü rakip ise, şu haliyle diğer 16 takımdan belki hiçbirini yenemeyecek kadar aciz üstelik...
O zaman takımın başındaki adama inanıyorsun diye; bu maçta atılan filanca, bir sonrakinde golü-penaltıyı atamayan, berikinde olmadık golü yiyen suçlu vs vs vs, uzar gider. Öyle bir Dünya yok!..
Lan o sene de ışık mi veriyordu sankitakım ışık verse keşke ama 1-0 gerideyiz luyindama harici isyan eden oyuncu görmedim sahada. tempo yok takımda 2.lig takımı gibi oyun oynadık yalan yok
nzonzi ile falcao bir nevi toparlar ama belhanda ile olacak iş değil bu. adamın kaybettiği her top tehlike olarak geri dönüyor.
Bu Mariano ne ara Barcelona’da oynadı?Bugün en önemli eksiğimiz adam eksilten,diri ve hızlı adam eksikliğiydi..
Geçen seneki kadrodan Onyekuru ve kimsenin beğenmediği Ndiaye’nin farkı buydu aslında.
Jimmy yerine Emre Mor tercihini yapıyorsan orta alanda Selçukla başlamak zaten oyun temposunu yarı yarıya azaltıyor.Zaten diğer kanadımız hızıyla değil taktiksel oyun içi verimiyle öne çıkıyor.
Ben şahsen bu maçtan sonra Selçuk’un ztk dışında süre bulacağını sanmıyorum..(!)Fazlada paniğe gerek yok,daha takıma Nzonzi Feghouli ve forvet gibi takımın bel kemiği olan bölgeler eklenecek.Bu maç; Selçuk,Selçukla başlayan hoca ve lig başlamasına rağmen 30 gol atan forveti elden çıkaramayıp,1 aydır bir forvet peşinde koşan yönetime yazar.
Dipnot:Mariano artık bitmiş belli.Sadece yaş değil artık doymuşlukta söz konusu..Adam 2 senede kaldırdığı kupaları taşıyamamış artık Brezilyada sahil kenarında bir takımda emeklilik maçlarını oynuyor olması gerek.Pep bunu barcadayken çok iyi yapmıştı.Ufacık bir doyum sezdiği an o bölgeyi hemen söküp atmıştı.
İyi akşamlar.
Hata yapanı eleştirmek yerine, hâlâ geçmişin hatrina savunmak, yanlışlarını görmezden gelmek öte taraf bu taraf değil biatciliktir. Albayrak için ki adam her geldiğinde elini taşın altına koymuş, hep şampiyon olmuş adama ağza alınmayacak laflar söyleyip söz konusu Terim olunca körü körüne savunanlara biatci denir... Eski üye, yeni üye, 10 yıl, 20 yıl farketmez...