⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Hay yere batsın yav falcao.En büyük derdimiz falcao.

Biatçı mı asla biatçı değilim..bu maç özelinde de bir sürü eleştirim vardır...ama emin ol sizinkisi eleştiri değil..kazanılan önemli maçlarda,kazanılan şampiyonluklarda hiç sesiniz çıkmıyor..her kötü sonuçta burada bitiyorsunuz..sizin niyetiniz belli..forumda bir çok kişi de bunun farkında
Ben bunlardan bahsetmedim. Bu kelime Galatasaraylı olanların lügatında yoktur dedim. Çok takılma başkalarının forumlarında.

20 kupa alanı alkışlarken yanlış yaptı diye değil kötü niyetle dövmeye gelenlere haddini bildirenlere buralarda biatçı değil vefalı denir.

Kelime hazneni geliştir de Fener forumundaki üyelerle konuşup konuşmadığımız konusunda net olalım.

Tekrar edeyim burada kimsenin köpeği yok. Yalaması da. O öte taraftakilerin işi. İyi bilirler.

Hata yapanı eleştirmek yerine, hâlâ geçmişin hatrina savunmak, yanlışlarını görmezden gelmek öte taraf bu taraf değil biatciliktir. Albayrak için ki adam her geldiğinde elini taşın altına koymuş, hep şampiyon olmuş adama ağza alınmayacak laflar söyleyip söz konusu Terim olunca körü körüne savunanlara biatci denir... Eski üye, yeni üye, 10 yıl, 20 yıl farketmez...

Umarim, Terim su mactan sonra .......................... cocugu Selcuku tamamen keser.

Adam Feghouliyi 4-5 mac inadiyla yedek oturtu ve onun yuzunden puanlar gitti.

Haftayada konya kitler bizi bu takım böyle oynarsa zor puan almak . Hoca tokatlar yarın idmanda bunlara izin mizin vermemek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeri geliyor 1 puanı bile sene sonunda arıyorsun şu deplasmanlarda oyunu tutmayı, soğutmayı bir türlü beceremedik. Çok kolay dağılıp kopuyoruz oyundan.

Sol bek değişir haftaya. Forvette gerekirse 41 numara başlasın.

Emre yada Ömer oynar.

ben fatih hocanın müdahale ettiğini sanmıyorum.o ahmeti almazdı...fatih hocanın yoklugu da büyük sorun oldu.olsaydı macı kazanırdık.
Hem kendimizi hem birbirimizi kandırmayalım sergencim, geçen yılda oyuncu değişikliklerini sistemsizliği hep beraber gördük.

Yenilmek umrumda degil 1-0 gerideyiz ve takımda ruh yok sistem yok ve Denizli bastırıyor top çeviriyor.

Haftaya, herkes messi gibi oynar kafa karıştırır görün. TT arena etkisi :D

1. İki faktör de var elbette. Hele Ahmet' ten hala beklentisi olanın futbol aklına söyletme şimdi!..

2. Eğer ciddi hedeflerin varsa, karşındaki rakip dengin bile olsa, eksik kalsan da kazanman gerekir bazen. Bugünkü rakip ise, şu haliyle diğer 16 takımdan belki hiçbirini yenemeyecek kadar aciz üstelik...

O zaman takımın başındaki adama inanıyorsun diye; bu maçta atılan filanca, bir sonrakinde golü-penaltıyı atamayan, berikinde olmadık golü yiyen suçlu vs vs vs, uzar gider. Öyle bir Dünya yok!..

Hak veriyorum. Bahane olmayacak. Lakin ligin ilk maci boyle kirmizi karti ben kaldiramiyorum. Buna ayrıca sinirlendim

takım ışık verse keşke ama 1-0 gerideyiz luyindama harici isyan eden oyuncu görmedim sahada. tempo yok takımda 2.lig takımı gibi oyun oynadık yalan yok

nzonzi ile falcao bir nevi toparlar ama belhanda ile olacak iş değil bu. adamın kaybettiği her top tehlike olarak geri dönüyor.
Lan o sene de ışık mi veriyordu sanki
Sabri orta saha, Eboue sol bek oynamıştı o maç.
Stoperde servet-zan oynuyordu takım oturana kadar.
Muslera'nın ilk maçı, hatasıyla gol yemistik. Manisasporun kalecisi twitterdan Muslera ile jb geçmiş, sezon sonu Manisa küme düşerken, Muslera o kaleciye gol atmıştı.
Z kuşağı yangın yapsın ben sezon sonundan gayet eminim.

Tamam bir bir 1998-1999,1999-2000,2005-2006,2011-2012 gibi bir sezon beklemiyorum da,2014-2015 gibi de olsun yav.Hamzalı sezonda Hamza geldikten sonra gayet iyiydik mesela son haftalara kadar.O bile yok,son 2 sezondur şampiyonuz ama tamamen rakipsizlikten bence.Özellikle geçen sezon öyleydi.Oynadığımız top gram zevk vermiyor,takımın adı GS olmasa direk kanal değiştiririm.

Bugün en önemli eksiğimiz adam eksilten,diri ve hızlı adam eksikliğiydi..
Geçen seneki kadrodan Onyekuru ve kimsenin beğenmediği Ndiaye’nin farkı buydu aslında.
Jimmy yerine Emre Mor tercihini yapıyorsan orta alanda Selçukla başlamak zaten oyun temposunu yarı yarıya azaltıyor.Zaten diğer kanadımız hızıyla değil taktiksel oyun içi verimiyle öne çıkıyor.
Ben şahsen bu maçtan sonra Selçuk’un ztk dışında süre bulacağını sanmıyorum..(!)Fazlada paniğe gerek yok,daha takıma Nzonzi Feghouli ve forvet gibi takımın bel kemiği olan bölgeler eklenecek.Bu maç; Selçuk,Selçukla başlayan hoca ve lig başlamasına rağmen 30 gol atan forveti elden çıkaramayıp,1 aydır bir forvet peşinde koşan yönetime yazar.

Dipnot:Mariano artık bitmiş belli.Sadece yaş değil artık doymuşlukta söz konusu..Adam 2 senede kaldırdığı kupaları taşıyamamış artık Brezilyada sahil kenarında bir takımda emeklilik maçlarını oynuyor olması gerek.Pep bunu barcadayken çok iyi yapmıştı.Ufacık bir doyum sezdiği an o bölgeyi hemen söküp atmıştı.
İyi akşamlar.
Bu Mariano ne ara Barcelona’da oynadı?
Pep bunun ne zaman hocası oldu?Halı sahada mı?

Hata yapanı eleştirmek yerine, hâlâ geçmişin hatrina savunmak, yanlışlarını görmezden gelmek öte taraf bu taraf değil biatciliktir. Albayrak için ki adam her geldiğinde elini taşın altına koymuş, hep şampiyon olmuş adama ağza alınmayacak laflar söyleyip söz konusu Terim olunca körü körüne savunanlara biatci denir... Eski üye, yeni üye, 10 yıl, 20 yıl farketmez...

ahaha. Bu ... olmayınca aynı efekti vermiyor değil mi. Üstüme alınacağım bir durum yok da. Seni notlarımın arasına arıyorum. Başarısında gelip tebrik edecek kadar kendine saygısı olan şerefli bir arkadaş olduğunu düşünüyorum.

Geçen yılki şampiyonluklar da gelip tebrik etmişsindir sanırım hocayı hatalarına rağmen. Sen de öyle bir haysiyet ve duruş gördüğüm için mesajlarına bakma gereği duymadım. Yaş, düşünce, anlayış değil de haysiyet önemli malum. İster yaş 20 30 40 olsun.

Dur eksik etmeyeyim şunu da hava katsın.

...

3. Bölgede top tutamıyoruz . Bu yüzden ortasaha düşüyor . Savunmalarımız kaliteli yüklenmememiz lazım savunma ileri atıyor pası 10 saniye geçmeden karşılıyorlar . Topu önde tutamıyoruz . Devamlı gole gitme peşinde takım panik yapıyor . Mesela arda cok yapardı bizde topa bas 3 . Bölgede tut topu ilerde oyna şut çek falan yok top kaybediyoruz devamlı savunma dengesiz yakalanıyor .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt