⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Lan o sene de ışık mi veriyordu sanki
Sabri orta saha, Eboue sol bek oynamıştı o maç.
Stoperde servet-zan oynuyordu takım oturana kadar.
Muslera'nın ilk maçı, hatasıyla gol yemistik. Manisasporun kalecisi twitterdan Muslera ile jb geçmiş, sezon sonu Manisa küme düşerken, Muslera o kaleciye gol atmıştı.
Z kuşağı yangın yapsın ben sezon sonundan gayet eminim.
inşallah. şuan tek moralimi bozan şey serinin formsuzluğu ile onyekuru gibi hızlı bir adam yerine babel gibi statik birini almak. fegh le babel aynı tipte adam sayılır 1 kanat hızlı olunca farkediyor ligde işte barrow gibi biri marianoyu hallaç pamuğu etti

Ligin başı bu sonuçlar normal demek isterdim ama takım ne yazık ki 2 sezondur iyi futbol oynamıyor ve ışık vermiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam bir bir 1998-1999,1999-2000,2005-2006,2011-2012 gibi bir sezon beklemiyorum da,2014-2015 gibi de olsun yav.Hamzalı sezonda Hamza geldikten sonra gayet iyiydik mesela son haftalara kadar.O bile yok,son 2 sezondur şampiyonuz ama tamamen rakipsizlikten bence.Özellikle geçen sezon öyleydi.Oynadığımız top gram zevk vermiyor,takımın adı GS olmasa direk kanal değiştiririm.

Al benden de o kadar.Özellikle deplasmanlarda en son Hamza döneminde biraz top oynuyorduk.Geberiyorum maçları izlerken.

Aga seri orada oynamaz muslera yı koysan seri kadar oynar 6 da öyle diyim pasla ileri çıkacak adam defansta s...ktimin malçuğu 8 numarada göz var nizam var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sokarim seri orda oynamaz burda oynamaz nerde oynuyor bu adam sanki forveti defansa koydu alti ustu uc metre ilerisi uc metre gerisi

Uc metre ileride oynayinca topu alip mucizemi yaraticak adam kagit helva gibi.ulan ndiaye buna elli basar hic degilse bazen geri donup topla dikine gidiyordu

Uc mac sonra donk formayi alir seri meride oynamaz bu kadar net.kaliteli adam kendini belli eder yanilmisiz bu kadar

Tapatalkta abonelik kalkmıyot

R sürekld

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La iğrenç bir maç olmuş da yine 20 dakikada 0-3 yapabilirmişiz.
Fegh-zonzi-radamel oturunca toparlariz, muhtemelen 11-12 sezonu gibi olacak zaten acikca belli. 6. Hafta FB'nin de içinden geceriz. (Yanlız alabiliyorsak sol bek alak)

ahaha. Bu ... olmayınca aynı efekti vermiyor değil mi. Üstüme alınacağım bir durum yok da. Seni notlarımın arasına arıyorum. Başarısında gelip tebrik edecek kadar kendine saygısı olan şerefli bir arkadaş olduğunu düşünüyorum.

Geçen yılki şampiyonluklar da gelip tebrik etmişsindir sanırım hocayı hatalarına rağmen. Sen de öyle bir haysiyet ve duruş gördüğüm için mesajlarına bakma gereği duymadım. Yaş, düşünce, anlayış değil de haysiyet önemli malum. İster yaş 20 30 40 olsun.

Dur eksik etmeyeyim şunu da hava katsın.

...

Yaşın ve konumun uygun bakabilirsin. O yetenek de mevcuttur diye umuyorum... Ovmeyi de yermeyi de bilirim evelallah... En büyük hatam da herkesi kendim gibi bilmek herhalde... Not almak iyidir bu arada ...

Tamam bir bir 1998-1999,1999-2000,2005-2006,2011-2012 gibi bir sezon beklemiyorum da,2014-2015 gibi de olsun yav.Hamzalı sezonda Hamza geldikten sonra gayet iyiydik mesela son haftalara kadar.O bile yok,son 2 sezondur şampiyonuz ama tamamen rakipsizlikten bence.Özellikle geçen sezon öyleydi.Oynadığımız top gram zevk vermiyor,takımın adı GS olmasa direk kanal değiştiririm.

Güzel bir tespit.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takim da bir sistemsizlik var ilk olarak bunu cözmemiz lazim

Mesela bugun 4-1-4-1 kagit üstünde ama selcuk’u belhanda’nin Yaninda Mac boyunca görmedim,seri’nin Yaninda da görmedim

Nzonzi’nin takima katilmasindan sonra degisim olacaktir ama iyi sinyaller vermiyoruz,allahtan hoca’nin cezasi da bitti en azindan gevsek bir takim izlemeyiz artik

İçerideki macla hava degisir takim kendine gelir ama bu mac gercekten kötüydük. Kacan penalti ve marcaoya deginmiyorum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bu oyun mümkün değil Halim bey. Çok gelişmemiz lazım. Takım durağan. Ben iyi taraftan bakıyorum gerçi ama. Bakalım. 😊
gelisme kısmı bizde pek olmuyor degismemız lazım ,en az 2 oyuncu sazı eline almalı

gecen yıl bunu soso ve henry yaptı lider oyuncular ortaya cıkmalı ama avrupa icin kimse hayal kurmasın

Ben şu kondisyon işini anlamıyorum arkadaş serin olsun diye dünyanın en güzel yerlerine gidiyorlar rakip belkide sadece erzurum vs gitmiştir. Kötü oynarsın ben onu anlarım da bu kadar tempo farkı olmaz topu alan 3 kişiye çalım atıyor izliyorz sadece buna kimsenin hakkı yok.

Geri
Üst Alt