⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Gecen senede rica ettik UEFA’dan, talebimizi yeniliyoruz

Yatirin 35 milyon euro’yu ama bizi o arenadan muaf tutun, ona buna yem etmeyin goz gore gore.

eee biz bay egoya laf edince yorumlarımız siliniyordu
şimdi şakşakçılar hesap versin !!!
bu takım sizin eseriniz !!!

Şimdi çok net 11-12 sezonunu yaşayacağız.
O sezona 2-0 İBB (a.k.a. Bassak) mağlubiyetiyle başlamış, efsane bir performans ile 2 kere champ olmuştuk (2'si de K.köy'de garantilenmiş idi)
Muhtemelen bu sezona da öyle başlayacağız.
.

Denizli net küme düşer. Bu çöplerin götünü kaldırdınız ya daha ne diyeyim. Selçuk,marcao, diagne, belhanda,mariano, nagatomo, jimmy Allah sizi bildiği gibi yapsın. Sizi oynatan hocaya da yazıklar olsun. Çok şey demek istiyorum ama diyemiyorum.

Bu arada luyindama marcaodan daha büyük fiyasko.Hala topla çıkıp kaybediyor ve bir daha deniyor.Zeka seviyesinden cidden şüphe ediyorum

Bu maglubiyeti hakettik. Yinede hoca artik kendi kadrosunu kurdugu icin 5-6 mac daha sabirli olacagiz. Eger ondan sonra da bu futbol bundan iyi olmayacaksa elestiriler kacinilmaz olur.

3. sezonu artik bir zahmet iyi futbol izlettirmeli taraftara.

yangin tayfacilar fiodan 4 yedik diye hazirlik maci falan diyordunuz

denizliden de 2 yedik

zonzi monzi hikaye bu taktiksizle bu fiziksel yetersizlikle bu halt olmaz.

Belhandayı hala savunanlar burda mı ne 10 numara ne 8 numara şutu olmayan lakayıt bir adam,satın şu adamı bi yere artık

Sezon sonunda küme düşecek olan bir takıma karşı oynanan oyuna bakın. Rezillik, utanç verici. Fizik gücü gectim, taktiği gectim, üç metre yanındakine pas atmaktan aciz oyuncularımız. Nasıl bu kadar kötü olunabilir. Bastan sona, tepeden tırnağa ana avrat sövdüm.Falcao bu takımın en son ihtiyacı.

Seri’yi ısrarla 6 numara oynatmanın izahı nedir anlamadım. Neyse hayırlı bi mağlubiyet olur umarım.

Falcao ve Nzonzi gelse ne olacak bu takima pres yok ilerde basma yok bu sene bizim isimiz yas bu kadar erken konusulmaz ama.oyle

Geri
Üst Alt