⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Bir an önce Luyindama ve Marcao balonlarından kurtulmamız lazım.

Sövdüğünüz Semih Kaya bu ikiliyi cebinden çıkarıp 5’e katlar. Çok ciddiyim.

Yav he he ya gerçekten adamlar bir maç kötü oynadı diye cılkını çıkarttınız size Semih Umut müstehak gerçekten. Kendi topçumuzu böyle gömdükçe bizden bir nane olmaz.

Ulan ahmeti oyuna kim soktuysa isim istiyorum ya kelle istiyorum adam sahadayken 3lu defans oynadik ahmet ortalikts yoktu. Girdiginden beri ismini duymadim.
Cikarilmayan selcugun ismini ikinci yari basinda yayin gosterirken gordum.

Su maci veren ustun zekali kimse ciksin ben bu boku beceremiyorum diyip lisansini yirtsin.
10 kisi kalirsin sezon basi yulemeyi yapwrsin yorgundur oyuncular lan bunlae ne yapiyor kimse cozemedi.

Maci bittigi an kapattim. Bizim takimin kac km kostugunu gösterdimi beinsports mactan sonra?

Kos koca mourinho neden hala kulup bulamiyor? bi dusunun bi.

United, adami kovdu Molde den teknik adam aldi Chelsea'e 4-0 ezdi gecti, Mourinho olsaydi kisir mac olurdu ve belki yenilirdi.

Bu takımın en büyük eksiği futbolcu vs değil. Teknik ekip çok yetersiz. Diyeceksiniz ki bu ekip 2 senedir şampiyon yapıyor. Evet yapıyor ama 2 senedir güzel oynadığımız keyifle izlediğimiz maç sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Şampiyon olmamızın en önemli sebebi rakiplerimizin bizden beter olması. Ben yine de herşeye rağmen bu takımın şampiyon olacağından eminim ama avrupada rezil oluruz orası kesin.

Son 2 yil sampiyonlugun iskeletini terim kurmadi, aldigi oyuncular ortada! Bi mok anladigi yok. Sneider istemeyen adamdan bahsediyoruz, onun yerine kaka istemisti:/ gomisi yollayan ve basimiza bela ettigi diagne. Daha sayimmi?

Helal olsun sana, senin kadar olayın farkında olan kimse yok, hele şu Terimciler yok mu, anlatamazsın. Tudor geldi çöplerden az çok kurtardı bizi, iyi bir kadro kurdu 2 kere Şampiyon oldu o Takım, birde Terimin aldırdığı çöplere bak. Selçukla sözleşme uzatır, ilk 11 de oynatır, Ne kadar sorun lu oyuncu varsa aldırır, Emre Mor gibi. Şener falan aldırır. Hiç bir zaman oyuncudan anlamıyordu, Seri yi de onun aldırdığını hiç sanmıyorum

Boş yapma selçuk 90 dakika seri 6 no oynadı

Yılmaz vural böyle takım çıkarmaz

Hiç sinirlenmiyorum ben, hiçbir hazırlık maçında iyi oynamadı ki bu takım.

Hazırlık kampı filan yapılmis olsa da, okadar maaş alan bu futbolcu topluluğu bu kadar karaktersiz top oynayamaz.

Ben yönetime ve futbolculara yazarım ben bunu.

Fatih terim kadar kulüpte kulübü savunan, başarı için uğraşan adam yok. Beceriksiz yönetim var..

Aynen dunyada 10.kisi kalan tek takimiz dogru

Anlamadim. Beni dunyadaki baska takımlar ve onlarin oynadigi maclar enterese etmez. 10 kisi kaldiktan sonra refleksleride enterese etmez. Ben bu maca bakiyorum. Ve kirmiziya bakiyorum. Evet birçok taktiksel hata oldu, ama bu maçın sonucunda bu kirmizinin buyuk bir etkisi olduguna inaniyorum

mehmet özcanı alın gidip selçuğu 5 dakika bile izlemek istemiyorum bu sezon.

Şimdi doğruya doğru Tudor'un ilk 8 9 hafta oynattığı futbolu Fatih Terim geldiğinden beri oynatamadı. Adam öyle bir şok pres yaptırıyordu ki rakipler neye uğradığını şaşırıyordu. Fatih Terim geldiğinden beri 2 şampiyonluk kazandık ama ben 2 senedir ne oynadığımızı anlamıyorum.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz alistik hizli oyunculara Seri yerine daha hizli daha tempolu birini almaliydik cok yanlis transfer

Son düzenleme:
Diagne yerine Babel çıkmalıydı. Babel ne oynadı ? Hiç. Emre’yi sağa aldın golü oradan rahat rahat gelerek attılar.

Nagatomo kötü de tek başına savunmaktan geberdi kardeşim.

Selçuk seçimini ben de eleştiriyorum. Ne gerek var şu adama ilk 11 de. Belhanda da ikinci yarı yoktu sahada maşallah.

Mariano zekasını da alsın içerdeki maçlarda oynasın artık. Şener bundan yararlı olur.

İlk 20 dk yı geliştireceğiz. Pusuda Galatasaray’a Fatih terim üzerinden laf sokmak için bekleyen herkesi yine Mayıs’ta yuvalarına göndereceğiz inşallah.

Taktik olmadan 3 kupa nasıl aldığımızı açıklayacak her Galatasaraylıya saygım sonsuz. Kalanların hiçbirinin Galatasaraylı olduğuna da inanmıyorum.

Vermişler bunlara bi paragraf “taktiğimiz yok, bam bam” copy paste anca. İdmana gidip izledin mi desek ikametgahı Konya dan çıkacak adamlar taktik maktik yok diyor deli oluyorum kusura bakmayın.

İyi olacağız inşallah. Bu maça 1 puan yazmıştım. 10-15. Haftalar arasında çenenizi yine kapatacak bu takım.

Leşçuk penaltıyı atsa kazanırdık marcao kesilip donk oynamalı haftaya leşçuku söylemiyorum bile bide feghouli oynucak durumda olmazsa mor oynasın haftaya

Geri
Üst Alt