⚽ SL 19/20 H:1 | Denizlispor 2-0 Galatasaray | MS | 16 Ağustos

Yav he he ya gerçekten adamlar bir maç kötü oynadı diye cılkını çıkarttınız size Semih Umut müstehak gerçekten. Kendi topçumuzu böyle gömdükçe bizden bir nane olmaz.
Bırak Allah aşkına Kerim ya. Çevre kontrolü 0 adamların. Luyindama’nın ne yaptığı belli değil. Marcao facia.

Bir an önce bu takıma stoper gerekiyor tecrübeli.

takım ışık verse keşke ama 1-0 gerideyiz luyindama harici isyan eden oyuncu görmedim sahada. tempo yok takımda 2.lig takımı gibi oyun oynadık yalan yok

nzonzi ile falcao bir nevi toparlar ama belhanda ile olacak iş değil bu. adamın kaybettiği her top tehlike olarak geri dönüyor.

Tırstı stoper aldı 2 tane yedik. Futbol bilgisi bu kadar bu adamın işte. Hiç aklı başında bir takım izlediniz mi 10 kişi kalınca kaleci hariç herkesin yeri değişsin, orta saha forvete, sağ bek sol açığa, stoper sağ açığa geçsin. Olmaz, 10 kişi kalsa da kaos yaşamaz bir takım. Ama bizde bu kaos hep oluyo. Sistemin bilginin taktiğin ol adığı yerde kaos olur. Hocanın başarılarında hep kaos vardır. Buna şans ve rakiplerin saçmalaması da hep yardım etmiştir. Bugün bizimle dalga geçilmiştir hatta küfür edilmiştir. Selçuk ahmet nedir. Ahmet girmese 5 tanemi yicektik. Ne değişti.

Hiç sinirlenmiyorum ben, hiçbir hazırlık maçında iyi oynamadı ki bu takım.

Hazırlık kampı filan yapılmis olsa da, okadar maaş alan bu futbolcu topluluğu bu kadar karaktersiz top oynayamaz.

Ben yönetime ve futbolculara yazarım ben bunu.

Fatih terim kadar kulüpte kulübü savunan, başarı için uğraşan adam yok. Beceriksiz yönetim var..

Hahahah, pasam daha kac transfer isteyeceki bu takima top oynatsin? alex sandro, aurier, ndombele falan mi alalim takima?

Macta penaltida babelin sarilik pozisyonu ,penalticinin motivadyonuna yonelik sabote idi bunuda unutmayin ,normalde rakip yapar bunu ,genclere gelio akil vermesi video isleri falan beni saran bir afam degil acikcasi ,Senol hoca kisa vadede daha cok verim alan birisiydi kullandilar bir guzel olan bize olucak

Bu takim oturu arena da falan la filan la tine sampiyonluga ortak olur sene sonunda ama !!!! Amasi ne avrupa da ne de gelecek yillara diye bir hazirligimiz olur -olmayacak ta

Selcuk yerine atalayi denemek kapiyi koymak mesela bu kadar mi zor,hadi basladin bilmem kac senedir ne oldugu belli olan adami devam ettirmek nedir .

Taktim ben kafayi apoyla fatih terime

Hic bir zaman gelecege hazirlamdi bizi ,hep kendi adinaydi basarilari,yanindan cikmis bir yardimcisi varmi 23 senede ???

Bizim daha ahmetle kazandigimiz mac yok,ayrica uclu defansa gecipte gol yemedigimiz mac ta yok ,taktik te yok,biz ne oynadik yahu

Pres yapan koşan oyuncu yok takımda. Hepsi durarak yürüyerek oynayan tipler, calim atip gecebilen ve hizlanan bi tek emre mor var. Babel topla iyi topsuz cok kötü

Geri
Üst Alt