Bu maç tribünlerin intikam maçı olabilir belhandaya karşı eğer ilk 11 oynarsa hele bir de maç zora girsin kıyameti koparırlar f.terim ateşle oynamaz umarım

Olmuyor işte kimse beğenmiyor kendisinden başka ne uzatıyosun kes belhandayı oynat taylanı taraftarın sana olan desteğini kaybedeceksin be adam zorlama şansını

Bu maç tribünlerin intikam maçı olabilir belhandaya karşı eğer ilk 11 oynarsa hele bir de maç zora girsin kıyameti koparırlar f.terim ateşle oynamaz umarım

Olmuyor işte kimse beğenmiyor kendisinden başka ne uzatıyosun kes belhandayı oynat taylanı taraftarın sana olan desteğini kaybedeceksin be adam zorlama şansını

Aynısı alemciler için de geçerli olabilir. Babel yine el fren modunda takılırsa sahada ona da tepkiler olacaktır.

Fatih Terim, gribal enfeksiyon geçirse de Belhanda'yı kesmeyi düşünmüyor. Faslı oyuncu büyük ihtimalle Rizespor maçında da ilk 11'de yer alacak.

(Türkiye)

1572515775171.png

cümleten geçmiş olsun yarınki maçı izlemeye gerek kalmadı!!

boşuna konuşmaya gerek bile yok.belhandanın ilk 11 çıkma ihtimali sıfır çünkü yemez.

Cikacagini sanmiyorum ama ins 11 cikar.Sadece cikarken degil top ondayken de yuhalariz guzel olur.

herkes cuma günü açılacak bunu konuyu bekliyor gibi merak had safhada
indir (1).png
Rotasyon olur. FT tarzı.

----------------------Muslera
Mariano - Luyindama - Donk - Nagatomo
--------------------Nzonzi - Selçuk
-------------Feghouli - Belhanda - Babel
----------------------Andone

Rotasyon olur. FT tarzı.

----------------------Muslera
Mariano - Luyindama - Donk - Nagatomo
--------------------Nzonzi - Selçuk
-------------Feghouli - Belhanda - Babel
----------------------Andone

hocanın bazı oyuncularıma haksızlık ettiğimi düşünüyorum dediği isim kaptan demek :crushed:

Belhanda oynar ve 2 gol 3 asist yaparak Galatasaray'ın Rize'yi 5-0 yenmesine vesile olsaydı ne yapardınız? Yine Belhanda'ya ana avrat küfreder miydiniz? Yine Fatih Terim'e iş bilmez der miydiniz?

Belhanda oynar ve 2 gol 3 asist yaparak Galatasaray'ın Rize'yi 5-0 yenmesine vesile olsaydı ne yapardınız? Yine Belhanda'ya ana avrat küfreder miydiniz? Yine Fatih Terim'e iş bilmez der miydiniz?
İstatistiklerini inceledim. Belhanda'nın bir maçta 3 gol asisti yaptığı ve 2 gol attığı maç yok. Monte'de hepi topu 29 gol 19 asist yapmış. Öyle bir maçta da etkisi yok. Belhanda ancak o istatistiği mahalle maçında yapmıştır.

Belhanda ilk11 başlarsa; Hadi, vur kır parçala, bu maçı kazan RİZE diyorum.

Her ne kadar en iyi oynadıkları dönemlerde dahi çok fazla beğenmesem de, bir Sneijder etkisi yapamasalar da geçtiğimiz 2 sezonda da Feghouli ve Belhanda'nın en az Muslera kadar şampiyonluğumuza katkıları vardı. Bu sezon ne oldu bunlara? Kötü durumdan geçiyor olabilirler ama tekrar eskiye dönmeleri mümkün.

Belhanda başlarsa 90 dakikayı bitiremez...
Millet bırak yuhalamayı şişe şu ne varsa oyuncunun üzerine atabilir....

Geri
Üst Alt