Çakılı 3lü defans hayali işlere girişmeyecek
4lü orta saha çizgide bildiğin 4lü olacak
Yok baklava yok halka işlerine girişmeden 3-4-3

-------mus
---luyindama<-naga->donk
şener-----nzonzi------seri----ömer
purple-----andone---jimmy

ikinci devre jimmy+purple=adem+lemina
------------lemina
-------adem-----andone

Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İzlemeyecekler için maç özeti;

Yavaş futbol
Al ver geri dön
Pas hataları
Top kayıpları
Kontra ataklar
Musleraaaaaa
Sizin oynayacağınız topun
Yedik
İstifa

Cenk Ergün:

"Belhanda ile konuştum..Yaptıgı hatanın farkında ve çok bitkin.Performansından o da çok üzgün.Tepkilerden ve kendi verdiği tepkiden çok üzgün.Bu olanlar onu çok etkilemiş çok üzmüş.Bundan 10 sene sonra Galatasaray Elçisi olacak!"

@Can Esmer

Cenk Ergün:

"Belhanda ile konuştum..Yaptıgı hatanın farkında ve çok bitkin.Performansından o da çok üzgün.Tepkilerden ve kendi verdiği tepkiden çok üzgün.Bu olanlar onu çok etkilemiş çok üzmüş.Bundan 10 sene sonra Galatasaray Elçisi olacak!"

@Can Esmer
Seyimin basi olur anca. Sarp> rezilhanda

Cenk Ergün:

@Can Esmer
Cenk ergün sövdürmesin keline. Ondan hiç bi halt olmaz. Elçiler kırıldı da bu mal mı kaldı.

Falzao Madrid maçı kadrosuna alınmamalı, Orada zorlayacak 2 ay daha yatacak eksik kalsın ŞL'de bir iddiamız yok zaten. Gazişehir maçında yedekten girer.

İzlemeyecekler için maç özeti;

Yavaş futbol
Al ver geri dön
Pas hataları
Top kayıpları
Kontra ataklar
Musleraaaaaa
Sizin oynayacağınız topun
Yedik
İstifa
Tam aksine
İlk düdükle beraber 15 dakika boyunca önde baskı pres tempo seyirci de gaza geliyor 20.dakika itibariyle skor 2-0..
Sonrasında aktif dinlenme rölanti futbol ve devre biterken bir gol daha atıyoruz..
İkinci yarı sağlı sollu ortalar ataklar tribünde 50 küsür bin TARAFTAR tv başında milyonlar coşuyoruz, skor 5-0 olunca real maçını düşünüp lay lay şanlı Galatasaray güftesi eşliğinde Mustafa kapıyı filan oyuna alıp zevkin dibine dibine vuruyoruz.
Sezonun en iyi en kral en enerjik topunu oynuyoruz sonunda Cim Bom Bom oluyoruz sahada Metin Oktay ruhuyla...
Alarm çalıyor sonra uyanıp işe gitmek fena koyuyor:)

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocanın öz oğlu belhanda deniyor ama siz yarın akşam asıl oğlunu görün. Solda kırmızı kafasıyla Nagatomonun hemen 3 metre önünde ortasaha çizgisinde nasıl topa basıp kıçını adamlara dayıyor. Bir nefeste Babel i anlattım.

EIOK59sX0AArmgu

Yine çoğunuz güzel kadrolar yazıyorsunuz ama maça bir saat kala yine Babel ve Belhandalı kadro açıklanı.

Geri
Üst Alt