malesef şafak karanlık be reisim.Acar 1 yorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesef şafak karanlık be reisim.Acar 1 yorum
Yaw tamam altyapıdan çocuklar oynasın da.8 haftada 3 veya 4 gol atacağız böyle oynamaya devam edersek....şener, jimmy, taylan, adem ve altyapıdan 1 ya da 2 oyuncu 11 de başlasın..yenilirsekte bunlarla yenilelim.
Yaw tamam altyapıdan çocuklar oynasın da.
Şener,adem ve Jimmy 30 yaşını geçmişler şimdiye kadar hangi takıma faydalari olmuşta şimdi bize olsun.
Şu üçüne senelik toplam 3 milyon euro veriyoruz düz koşu yapsınlar diye.
O parayla ne gençler bulurduk yurtiçinde
Babel,donk ve belhanda oynamasın.şuan için eldeki malzemeyi konusabiliriz...o parayla ne gençler buluruz demişsin ama hiç kimseyi bulamaz bu ekip emin olabilirsin...yahu adamlar 3 ayda forvet alamadılar ne genç bulmasından bahsedeceğiz...ilk 7 hafta kadrosuyla bi halt yiyemeyeceğimiz belli, o yuzden değişiklik şart...zaten berbatız, bundan kötüsü olmaz.
25-30 bin civarı seyirci olur. Takım gerekli mesajı alır. Tüm ilk 11 değişmez, son maça göre en az 4 oyuncu değişir. Umarım rahat bir galibiyetle biraz olsun moral kazanırız. Öncelikle özlenen iç saha performansı geri dönmeli, deplasman maçları bir süre daha zor geçecektir.
Beyzadeler bu maçı alır ama tüm rakiplerimiz güle oynaya kazanacağı için bir halta yaramayacak bütün avantajı kaybettik.
Üstad kadro işi çok sıkıntı nerden tutsan elinde kalıyor ama yapalım bir tane ;Haramzadelerden arındırılmış bir kadro yapsana Can![]()
Üstad kadro işi çok sıkıntı nerden tutsan elinde kalıyor ama yapalım bir tane ;
Muslera
Şener Luyindama Donk Taşdemir
Nzonzi
Lemina Seri
Mor Andone Babel
Jimmy ve Taylanda düşünülebilir.
Sivas maçında 3 gol attığımız ön hattı düşündüm belki tekrar denenebilir, Orta üçlüyü pek göremedik bu şekilde denemek gerekiyor aslında. Defans adına tandemde pek seçenek yok beklerde ihtiyar heyeti asla olmamalı onun dışında bilemiyorum.Reys daha şizo bir kadro beklerdim ama eline sağlık yine de.Niyeyse beni ancak 7-8 değişik adam ve 4-4-2 tatmin eder.
![]()