8 haftada 3 veya 4 gol atacağız böyle oynamaya devam edersek....şener, jimmy, taylan, adem ve altyapıdan 1 ya da 2 oyuncu 11 de başlasın..yenilirsekte bunlarla yenilelim.
Yaw tamam altyapıdan çocuklar oynasın da.

Şener,adem ve Jimmy 30 yaşını geçmişler şimdiye kadar hangi takıma faydalari olmuşta şimdi bize olsun.
Şu üçüne senelik toplam 3 milyon euro veriyoruz düz koşu yapsınlar diye.
O parayla ne gençler bulurduk yurtiçinde

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Yaw tamam altyapıdan çocuklar oynasın da.

Şener,adem ve Jimmy 30 yaşını geçmişler şimdiye kadar hangi takıma faydalari olmuşta şimdi bize olsun.
Şu üçüne senelik toplam 3 milyon euro veriyoruz düz koşu yapsınlar diye.
O parayla ne gençler bulurduk yurtiçinde

şuan için eldeki malzemeyi konusabiliriz...o parayla ne gençler buluruz demişsin ama hiç kimseyi bulamaz bu ekip emin olabilirsin...yahu adamlar 3 ayda forvet alamadılar ne genç bulmasından bahsedeceğiz...ilk 7 hafta kadrosuyla bi halt yiyemeyeceğimiz belli, o yuzden değişiklik şart...zaten berbatız, bundan kötüsü olmaz.

şuan için eldeki malzemeyi konusabiliriz...o parayla ne gençler buluruz demişsin ama hiç kimseyi bulamaz bu ekip emin olabilirsin...yahu adamlar 3 ayda forvet alamadılar ne genç bulmasından bahsedeceğiz...ilk 7 hafta kadrosuyla bi halt yiyemeyeceğimiz belli, o yuzden değişiklik şart...zaten berbatız, bundan kötüsü olmaz.
Babel,donk ve belhanda oynamasın.
Üstüne adam gibi idman yapalım bize fazlası ile yeter.
Ancak taç kullandirtmaktan aciz bir teknik ekip var.

25-30 bin civarı seyirci olur. Takım gerekli mesajı alır. Tüm ilk 11 değişmez, son maça göre en az 4 oyuncu değişir. Umarım rahat bir galibiyetle biraz olsun moral kazanırız. Öncelikle özlenen iç saha performansı geri dönmeli, deplasman maçları bir süre daha zor geçecektir.

Süleyman Luş iddiaları dönüyor ama eleman kadroda bile olmadı sallıyorlar gibi

25-30 bin civarı seyirci olur. Takım gerekli mesajı alır. Tüm ilk 11 değişmez, son maça göre en az 4 oyuncu değişir. Umarım rahat bir galibiyetle biraz olsun moral kazanırız. Öncelikle özlenen iç saha performansı geri dönmeli, deplasman maçları bir süre daha zor geçecektir.

Diziliş değişecek mi oyun formatı değişecek mi bu da çok önemli. Benim futbolum bu değil diyor 9 haftadır bize işkence çektiriyor Grande Terim hocam. Yoksa daha çok dener eşik atlamayı.

Utandırmayan bir takım ve oyun görmek istiyorum. Şu an için fazlasını beklemek hayalperestlik olur.

15 maçtır cacık yapmamış takım 16.maçta da yapamaz beklentiniz olmasın kan değişikliği lazım

Abdul nerelerde yahu ? Her gordugu mikrofona konusurdu piyasaya hic cikmiyor bu aralar.

Sivas maçında revizyon yaptı zaten. Emretaşdemir, emremor, şener, ömer hepsi oynadı, takım ilk defa daha çok pozisyon buldu 3 gol attı falan. Sonra neoldu birden yine bitik oyunculara döndü tekrar, 2 maçtır 0 gol. Hoca kendi bilmiyoki neyaptığını. Şimdi revizyon yapar sonra haftaya yine bitikleri oynatır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçı biran once oynayıp kazanmamız gerekiyor aksini dşünmek bile istemiyorum.

Beyzadeler bu maçı alır ama tüm rakiplerimiz güle oynaya kazanacağı için bir halta yaramayacak bütün avantajı kaybettik.

Muslera

Şener. Luyindama marcao. nagatomo

nzonzi-lemina

feghouli. Seri. Andone

Falcao

Bu takim sakatlık ceza olayları bittikten sonra devre arasına kadar böyle oynamalı..

Üstad kadro işi çok sıkıntı nerden tutsan elinde kalıyor ama yapalım bir tane ;

Muslera
Şener Luyindama Donk Taşdemir
Nzonzi
Lemina Seri
Mor Andone Babel

Jimmy ve Taylanda düşünülebilir.

Reys daha şizo bir kadro beklerdim ama eline sağlık yine de.(y) Niyeyse beni ancak 7-8 değişik adam ve 4-4-2 tatmin eder.:unsure:

Reys daha şizo bir kadro beklerdim ama eline sağlık yine de.(y) Niyeyse beni ancak 7-8 değişik adam ve 4-4-2 tatmin eder.:unsure:
Sivas maçında 3 gol attığımız ön hattı düşündüm belki tekrar denenebilir, Orta üçlüyü pek göremedik bu şekilde denemek gerekiyor aslında. Defans adına tandemde pek seçenek yok beklerde ihtiyar heyeti asla olmamalı onun dışında bilemiyorum.

______________ | Muslera |

_________Luyindama__Marcao
Şener_________________________Emre T.

____________________Nzonzi
__________JM.Seri
Lemina_______________________Emre M.

___________Andone
_____________________Falcao

hasan kartal denen herifle görülecek hesabımız var bu maç.

Geri
Üst Alt