İşler kötü gittiği için arenada yerimi alacağım. Cimbombomlular kenara çekilsin.

fazla gol atanın kazanacağı maç

yani atan atan kazanır

gol-atamayan-takimina-kaleyi-gosteren-taraftar_7826364-5910_1280x720.jpg

MUSLERA BERK AKDEMIR (U19) - LUYINDAMA - MARCAO - SULEYMAN LUS (U19) LEMINA - NZONZI - TAYLAN EMRE MOR ANDONE - BABEL

Bu kadroda sadece 3 yasli oyuncu var: Muslera , Nzonzi ve Babel
4-3-1-2 Emre Mor serbest 10 numara pozisyonunda.

Son düzenleme:

MUSLERA
BERK AKDEMIR (U19) - LUYINDAMA - MARCAO - SULEYMAN LUS (U19)
LEMINA - NZONZI - TAYLAN
EMRE MOR
ANDONE - BABEL

Bu kadroda sadece 3 yasli oyuncu var: Muslera , Nzonzi ve Babel
4-3-1-2 Emre Mor serbest 10 numara pozisyonunda.
Falcao iyilesse onuda mi yazmazsin?

Kayserispor'da Samet Aybaba istifa etmiş. Fenerbahçe hocasız takımla oynayacak deplasmanda...

—————Muslera

Sener-Luyindama-Donk-Emre

———Nzonzi—Lemina

Emre Mor——————Yunus

———Andone—Babel

geçen buna çok benzer bir kadro yapıp kenara yunusu koymuştum benle dalga geçtiler. Yunus eldeki kenarların hepsinden daha verimli oynar prese de dahil olur eminim buna.

Hepinizin canı cehenneme.

Falcao, sen de artık bu saatten sonra top mop oynama, git torun sev allahın kolombıyalısı.

Terime söylenecek laf bile bulamıyorum. İcraat sıfır ama lafa gelince burnundan kıl bile aldırmıyor beyzade.

Takımın geri kalanına diyeceğim: oynayacağınız topu seveyim ruhsuz ve çapsızlar ordusu (!)

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu maci sirf o pis Rize baskani yuzunden farkli kazanmamizi istiyorum, Rize bu sezon kume dusmelidir! Ama bu takim boyle bir skor yapar mi dersen ona da pek inancim yok dogruyu soylemek gerekirse.

Yunus'tan cacik olmaz.Babel'in yerine kimi oynatirsin deseler en son Yunus'u soylerim

Yav böyle her şeye peşin hükümlü yönelmeyelim. Sezon başı kim Ömer orta saha oynar derdi. Futbolun çok başka değişkenleri var hiç ummadığın adamlar doğru sistem içerisinde alakasız mevkilerde başarılı olabiliyor. Yunus'un mental yapısına bir şey diyemem ben saha içi bakıyorum. Bizim kenarlardan ihtiyacımız hareketlilik ve prese iştirak. Statik yapıyı aşamıyoruz. Elde hareketli kenar bir Mor bir bu çocuk var.

Yav böyle her şeye peşin hükümlü yönelmeyelim. Sezon başı kim Ömer orta saha oynar derdi. Futbolun çok başka değişkenleri var hiç ummadığın adamlar doğru sistem içerisinde alakasız mevkilerde başarılı olabiliyor. Yunus'un mental yapısına bir şey diyemem ben saha içi bakıyorum. Bizim kenarlardan ihtiyacımız hareketlilik ve prese iştirak. Statik yapıyı aşamıyoruz. Elde hareketli kenar bir Mor bir bu çocuk var.

Her seye pesin hukumlu degilim.Yunus girdigi maclarda topsuz oyunda yok.Ikili mucadelelerde de eziliyor.E zaten bayagidir da oynamiyor.Olmaz yani.

Geri
Üst Alt