Her seye pesin hukumlu degilim.Yunus girdigi maclarda topsuz oyunda yok.Ikili mucadelelerde de eziliyor.E zaten bayagidir da oynamiyor.Olmaz yani.

Sana göre olmaz anlıyorum da ben görmek isterdim doğru yapı içerisinde. En azından bir şeyleri değiştireceğine eminim.

Sana göre olmaz anlıyorum da ben görmek isterdim doğru yapı içerisinde. En azından bir şeyleri değiştireceğine eminim.

Ben de çok umitli değilim ama mesela 4 4 2 de bir Emre Çolak verimi alınabilir.Ayağı falan da temiz.

Bence Falcao yetisse cift forvete donecek.Babel'i falan da kesmeyecek.Zaten hep 90 dakika oynatiyor.Baska gol atacak adam da yok.Kagit ustunde Andone'den bile gole yakin bir isim.

Bu 3'u sahada olursa o zaman gol gucu yuksek bir takim olabiliriz en azindan.

Ben de çok umitli değilim ama mesela 4 4 2 de bir Emre Çolak verimi alınabilir.Ayağı falan da temiz.

Emre'ye benzer etki olabilir de stilleri çok farklı bence. Yunus'u ben alt yapı da da izledim. Milli takımda da baktım. Ön bölge de tıpkı Onyekuru gibi hareketliliği yüksek. Şutu var. Ama fiziki ve mental açıdan yetersiz idi en son hoca da bu yüzden güvenmiyordur. Gerçi çok da bir opsiyonu kalmadı artık. Jimmy D.'yi bile oynatmayan adamın fazla da bir alternatifi yoktur. Neyse zaten oynatmasını beklemiyorum şu sezon başı kullandığı Erencan'ı filan forvete atar belki maximum.

Korkma Terim inat et ısrar et Belhandayı ilk 11 oynatta görelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın en büyük zararlı hücresi Mariano ve Nagatomo resmen takımı öldürüyor bu ikisi, keza kanatta Feghouli ve Babel ikilisi beraber asla olmaz Feghouli hiç olmaz Babel bir nebze, Belhanda çok formsuz kenara çekilmeli Falcao dönmeli artık yatıp duruyor geldiğinden beri sakatlanırsa sakatlansın.

Muslera
Şener Luyindama Donk Taşdemir
Mor Nzonzi Lemina Babel
Falcao Andone

Böyle çıkılmalı Falcao olmuyorsa Adem olabilir

2-0 öne geçeriz 75 te 2-1 olur son 15 dk rize goller kaçırır ama kazanırız .

Bir gol atarsak sonuçtan bağımsız yenmiş gibi sevineceğim

muslera
sener luyindama donk emre
nzonzi ömer
jimmy taylan/atalay emre mor
andone

—————-muslera——————
şener—-luyindama——marcao—emre t.
————-nzonzi——lemina———
mor————————————-jimyy
——andone——-falcao(adem)——

emre t hariç ömer olabilir.fegde jimmy yerine olabilir.

onun haricinde şu kadrodan biri yerine gene babel-belhanda-mariano ve nagatomo dörtlüsünden biri 11 çıkarsa bu maçı hiçbirşekilde izlemem.
Yıllardır fatih terimin şaşırttığını hiç görmedim. İnşallah beklediğim gibi olmaz.

nzonzi dinlendirilebilir.lemina ve seri beraber çıkabilir ama taylana hala güvenmiyorsa bartugu sürsün sahaya

Terim bu maçada Belhanda,Mariano,Feghouli,Babel,Nagatomo,Marcao ile başlarsa ona olan son inancımıda kaybetmiş olacağım.Kendisi diyor ya bazılarına son şans verdim diye.Esas kendisinin son Şansı rize maçı.En azından kendi adıma.Sadece şu adamları koymasa inanılmaz farkedecek ama 1 inat hala koyuyor bu bitikleri.Resmen takımı sabote et desen bu hıyarlar kadar edemezsin.Dikkat edin her puan kaybettiğimiz maçlarda hücumda yada savunmada bu heriflerin kilit hataları ile maçları veriyoruz.

Geri
Üst Alt