İnş maç sonu o Hasan Kartal denen tip çıldırır.

Hocanın inadı herkese zarar veriyor. Belhanda ilk geldiğinde eyvallah. Geçen sene 2. yarıda da eh iste diyelim. ( En azından şu andaki görüntüsünden) Şimdi dökülüyor yanında ki adama pas atamıyor. Dinlendir kendine gelsin, biraz zorlayınca inatla olmuyor. Takima da kendine de zarar veriyor hoca. Adalet kavrami olmayinca elindeki dizginleri de kaybediyor doğal olarak. Bi adam düşünün 2 metre yanındakine pas vermekten aciz ama en çok ona güveniliyor sürekli şans veriliyor. Yemişim öyle hocayı derim şahsen ben. Mariano babel naga. içinde geçerli aynı şeyler.

Çıkması gereken

Muslera
Luyindama-Nzonzi-Donk
Şener-Seri-Lemina-Taylan-Ömer
Emre Mor
Andone

Çıkacağı

Muslera
Mariano-Donk-Luyindama-Nagatomo
Nzonzi-Seri-Belhanda
Feghouli-Andone-Babel

Maksimum Şener oynar Mariano yerine

Aynı bloktan 2 bilet lazım maç için.

gscimbom_mobil

Jimmy kanada yazanlar dua edin kanat oynamasın çok soversinjz Jimmy kanat için temposuz artık

İnş maç sonu o Hasan Kartal denen tip çıldırır.

Maç sonu bir çok kişi tarafından şu görsel paylaşılacağı için ben peşinen paylaşayım:

xjrMe7acgSir57X5A

https://images.app.goo.gl/xjrMe7acgSir57X5A

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ntv ye göre organize kötülük şubesi oynayacakmış

Hoca bu yeniçerilere sahip çıkarak kendi sonunu hazırlıyor maalesef

mac kadrosunu aciklayin ulan

Kazanmamız şart evet ama ben artık bangır bangır oynayarak kazanan bir Galatasaray izlemek istiyorum. Gerek formsuzluklar gerekse Real Madrid deplasmanı sebebiyle rotasyon olacaktır. Umarım bazı oyuncularımız kendilerini gösterebilir. Başarılar Galatasarayım

BUGÜN GÜNLERDEN GALATASARAY !!!

#BugünGünlerdenGALATASARAY #RakipRizespor #Hedef23

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rotasyona gideceğim diyip aynı kadro çıkar yine.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Kazanmamız şart evet ama ben artık bangır bangır oynayarak kazanan bir Galatasaray izlemek istiyorum. Gerek formsuzluklar gerekse Real Madrid deplasmanı sebebiyle rotasyon olacaktır. Umarım bazı oyuncularımız kendilerini gösterebilir. Başarılar Galatasarayım

BUGÜN GÜNLERDEN GALATASARAY !!!

#BugünGünlerdenGALATASARAY #RakipRizespor #Hedef23

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine mi ulan yine mi

Geri
Üst Alt