ahmet çalığın ilk 11 oynayıp kazandığımız herhangi bir maçı hatırlamıyorum ligde. varsa nolur yazında bilelim. adamda müthiş bir uğursuzluk var.

Babel ve Belhanda kadroda olmamalı.

Ama kadroda olurlar gibime geliyor. FT geçen hafta bile ikisini de korudu.

Olmazlarsa hakikaten mutlu olacağım.

Gecen Hafta Terimin aciklamalarindan sonra, bugün acaba altyapidan 1-2 oyuncuyu takimda görürmüyüz diye düsünmüstüm, ama sanirim bu haftada lafta kalacak gibi.
Terimin en cok begendigi genc oyuncularin basinda gelen Erencan bugün oynanan u19 macinda ilk 11deydi, yani o is yatti.
A takimda forma giymeye en yakin aday olarak gözüken ve bana göre su an A takimi seviyesindeki tek oyuncumuz olan Atalay ilk 11de basladi, yani o is yatti.
A takimda en cok forma sansi bulmus olan Yunus Akgün ilk 11de basladi, yani o is yatti.
Mustafa bugün maca yedek basladi, ama zaten bir cok maca yedek basliyor, ben kendisinin zaten henüz süper lig maclari icin hazir olmadigini düsünüyorum, zaten sonradan oyuna girmis golünüde atmis, yani o isde yatti.
Herkes Süleyman Lus oynayacak falan diyor, ama ben Süleymani oynatmak Terimin aklinda bile olmadigini düsünüyorum, Süleymandan önce o bölgede Emre Tasdemiri yada Ömeri oynatir. Bugün oynayacak olsa bence maca yedek bile baslamaz kadroda olmazdi, bence o isde yatti.

Aklima tek gelen oyuncu Celil Yüksel. Sakatlikdan döndü, gecen hafta ilk 11de basladi, bugün yedek kulübesinde dahi yoktu, belki bugün en fazla maca yedek kulübesinde baslar, yedek kulübesinde bitirir.

Kisacasi siz simdiden Belhandali ilk 11leri kafanizda kurmaya baslayin.
Ben bugün kadroda fazla bi degisiklige gidilecegini sanmiyorum.
En fazla Mariano´nun yerine Sener, Feghouli´nin yerinede Emre Mor oynar. Belkide yine bi Yuto - Tasdemir degisikligi görürüz, o kadar.

defansta Ahmet Çalık falan olmaz inşallah yanlış duyum almışsınızdır gençlerden gökay ya da ışık kaan oynasın daha iyi daha da olmadı Nzonzi oynasın Luyindama ile birlikte

maçın berabere biteceği gibi kötü bir his var içimde. gerçi bu hisse sebep olan oynadığımız futbol. geçen sezonlara göre iç saha baskımız da kırılmışa benziyor. son iki şampiyonluk iç saha maçlarının, deplasman maçlarını telafisiyle geldi. kendi evimizde bile geçen sezonlara nazaran sonuca gitmekte zorlanıyoruz.

umarım bugün rize karşısında güzel bir galibiyet alırız.

Yardira yardira oynamazsak bize yaziklar olsun, her seyin belli olacagi mac bu! Rize tehlikeli takimdir, solbekleri iyi hücumcu gol bekliyorum ondan malesef. Kontralarda tehlike yaratirlar. Ama ne olursa olsun var olma macimizdir artik!

Ryan Donk her zaman kadroda olmalı.Oyuna sertlik katan başka hangi orta sahamız var?Nzonzi'nin de Fernando'nun da performansını arttıran Ryan Donk..
ryan-donk-1.JPG

hocam idmana çağırıp sahaya çıkarmadığın ne kadar genç varsa hepsi bugün gol atmışlar. Sen bugün de sahaya sürmedin tebrik ediyorum. Gençler senin için artık milyon dolarlık eşekleri tehdit etme objesine dönüşmüş.

Ne kadar bir anlamı olmasa da hocaya kendi nezdimde verdiğim son şans bu maç. Eğer hakedenler oynamazsa hoca gidene kadar maç izlemeyeceğim.

maçı tabikide yine kanser ola ola zor bela da olsa kazanırız.
yaklaşık 1.5 2 yıldır kafa rahatlığıyla 3-0 4-1 5-2 kazandığımızı gördünüz mü

geçen bazılarının son şansı derken kimi ya da kimleri kast etti mariano kesin gibi
nagatomo belli vasatı var en azından defansı iyi keser mi belli olmaz ömer o bölgede verimli olamıyor , emre taşdemir temo kazanamadı bir türlü
belhanda kesilmez oyuna hız kazandırıyor formsuz olması kötü oldu
emre mor, andone adem oynamalı

geçen bazılarının son şansı derken kimi ya da kimleri kast etti mariano kesin gibi
nagatomo belli vasatı var en azından defansı iyi keser mi belli olmaz ömer o bölgede verimli olamıyor , emre taşdemir temo kazanamadı bir türlü
belhanda kesilmez oyuna hız kazandırıyor formsuz olması kötü oldu
emre mor, andone adem oynamalı
bir kere adem kesinlikle oynamalı bjk maçında o boyuna rağmen kaç kafa topunu kaleye gönderdi herkes gördü.
Uyanık hırslı çalışıyor elinden geleni yapıyor alacaksın 65 de oynasın abi

Geri
Üst Alt