⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

Çok iyi kontraya çıkıyor antep kötü günümüzde olacağımızı varsayarsak ki hep öyleyiz zaten 6 olmasa bile 3 tane yiyebiliriz

Onyekuru atar. Muriqi’de atabilir emin değilim. Samatta’yla 2’li başlayabiliriz, kontra’dan etkili olabiliriz.
:)

Antep'in siyahi oyuncuları bizim vurdunduymazlarin içinden geçer.

Fenerin onlara yaptığını onlar da bize yapacaklar.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Suleyman Lus’tan ne istiyosunuz renkdaslar. Yazik degilmi cocuga. Kapasitesinden bagimsiz, takimin bulundugu vahim durum itibari ile, Roberto Carlos olsa kariyeri baslamadan biter. Takim denen bisey yok ortada. Sistem plan mucadele hicbir sey yok. Bunlar olmadan hicbir genc basarili olamaz bu takimda.

UltrAslanı hiç kimse konuşmuyor ses yok beyefendiler de takımı nasıl karşılacaklar merak ediyorum biat edip iyi gün taraftarı masalları muhabbeti baydı bu takım Juventus ile berabere kaldığında Torino dönüşü Akhisar deplasmanında protesto edildi kişiye göre biat dönemi bitmeli kimse Galatasaray'dan büyük değildir !👊

Dünya da bütün takımlar işler iyi giderken gençleri takıma adapte etmeye çalışır biz ise ancak işler kötü giderse buna başvururuz.

Futbolda neden ülke olarak 20 sene geriden geldiğimizi gösteren başka bir etken daha.

sent via GSC

——-————-muslera
Celil—luyindama———marcao—-taşdemir
——————— - Nzonz
—————-taylan———-ömer
——-mor———-andone————jimmy

Bu takıma, dünya üzerindeki en yetenekli futbol yıldızları gelse dahi iflah etmez. Messi ile Ronaldo birlikte gelse, 2 maç sonra ulan ben nereye geldim demeye başlarlar, 4. maçlarının sonunda ise arkalarına teneke bağlanarak gönderilmeye çalışırlar. Çünkü takımda sistem yok, taktik yok, strateji yok, oyun planı yok. En kral oyuncu bile çöp gibi görünür.

Sola ademi oynatirim veya jimmy saga sola adem
Adem kanatta olunca olmaz bence anca Andone yerine forvette oynayabilir ama o da saçma olur. Bu sistemde kanatların enerjik olması şart tabii bunların hepsi hayalden ibaret hoca yine bildiğini okuyacak adam daha Taylan'ı denemedi 18 yaşındaki Luş'u mu oynatacak..

Madrid gibi zorlu bir deplasmandan geldik demeci loading... Sanki orada top oynamışız gibi, çıldırırsın.

Geri
Üst Alt