Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.602
- 59.187
- 4.758
Antep de bi silkelesin bu reziller ordusunu.zerre umrumda değil artık.şampiyonluk hayal zaten ben gençleri izlemek istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ocak ayına kadar şu tarz bir 11 çıksa kaybedecek bir şey olmaz gibi. Sağ bek isim bulamadım. Mariano ve Şener yeterli değil. Luş'u izlemedim ama sol bek alternatiflerinin hepsi kötü çocuğun denenmesinde bir zarar göremedim. Kanatta yürüyen Babel yerine Andone'nin daha iyi oynayacağını düşünüyorum.
Muslera
?-Luyindama-Marcao-Luş
Nzonzi-Lemina
Mor Andone
Falcao-Adem
Ocak ayına kadar şu tarz bir 11 çıksa kaybedecek bir şey olmaz gibi. Sağ bek isim bulamadım. Mariano ve Şener yeterli değil. Luş'u izlemedim ama sol bek alternatiflerinin hepsi kötü çocuğun denenmesinde bir zarar göremedim. Kanatta yürüyen Babel yerine Andone'nin daha iyi oynayacağını düşünüyorum.
Muslera
?-Luyindama-Marcao-Luş
Nzonzi-Lemina
Mor Andone
Falcao-Adem
yutoya üfleyeyım.hala mı yuto---------------Muslera---------------
Yuto-----Luyi-----Marcao-----S.Luş
Mor-----Lemina--Ömer-----Jimmy
----------Andone-----Adem---------
Su an icin oynamayi en cok hakeden 11'in bu oldugunu dusunuyorum.
muslera formda falan diyoruzda, bugün yedigi bir cok golü kurtarabilirdi, benzemaya gelene kadar o topa uzanip alabilirdi, rodrygonun iki goluna mani olabilirdi, okan yedek kaleci diye cocugu köreltmek icinmi aldik, yazik degilmi bir sans dahi haketmiyormu, fener ne olursa olsun haruna ragmen gencecik altayi 1 numara yapti, okan neden bu hakki kullanmasin, musleranin aldigi maasda futbolunun cok gerisinde, o ayri konuda neyse muslerayi severiz, ona gelene kadar daha cok sira var!Okan mı, ahmet mi ve lemina ve sağbek mi yok artik. Üzerine ilk defa oynayacak iki genç hadi oturmuş kadroya anlarında takim çorba edilip bu iki genci sokmak intihardir, bu çocukları bitirmektir ayni ferhatin bitirildiği gibi.
Madridden 6 yedik double double yapalım mi isteniyor anlamadim
##Hemen bir portekizli hoca##
Yapabilirdi, edebilirdi. Kime gore neye gore yahu. Fantazilerden vazgecelim bu cocuklarin ilk yapacağı hatada bunları yerden yere vuracak hoca ve taraftara sahibiz.muslera formda falan diyoruzda, bugün yedigi bir cok golü kurtarabilirdi, benzemaya gelene kadar o topa uzanip alabilirdi, rodrygonun iki goluna mani olabilirdi, okan yedek kaleci diye cocugu köreltmek icinmi aldik, yazik degilmi bir sans dahi haketmiyormu, fener ne olursa olsun haruna ragmen gencecik altayi 1 numara yapti, okan neden bu hakki kullanmasin, musleranin aldigi maasda futbolunun cok gerisinde, o ayri konuda neyse muslerayi severiz, ona gelene kadar daha cok sira var!
Bu kadro çok pozisyona girerLemina sag bek oynayabiliyor. Sol bekte suleyman lus veya tasdemir olabilir. Bu takim ciksin yenilsek de laf etmem. Ne kadar kotu olabilir ki ?
.........................Muslera.......................
Lemina.......Luyi.........Marcao.......Tasdemir
Mor............Nzonzi......Omer.........Jimmy
................Andone.......Adem................