⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

Antep de bi silkelesin bu reziller ordusunu.zerre umrumda değil artık.şampiyonluk hayal zaten ben gençleri izlemek istiyorum

3-5-2 ve bugünkü kadrodan en az 4-5 değişiklik bekliyorum. Yine 4-2-3-1 başlayıp aynı ruhsuzlarla sahaya çıkarsak başımızda Guardiola da olsa galip gelemeyiz. 2 yıldır lig deplasmanları ve Avrupa'nın her türlü coğrafyasında yaşadığımız rezilliklerden sonra aynı leş sistem ve oyuncu grubu üzerinde ısrar edilirse hocanın da iyi niyetinden şüphe edeceğim artık. 9 maç kalmış herkesten faydalanmalıyız diyor hala hoca. Sanki ligde 9 haftada alabileceği puanların yarısını kaybeden, ŞL'de rezil rüsva olan bu iğrenç sistem ve leş oyuncu grubu değilmiş gibi.

---------------Muslera---------------
Yuto-----Luyi-----Marcao-----S.Luş
Mor-----Lemina--Ömer-----Jimmy
----------Andone-----Adem---------

Su an icin oynamayi en cok hakeden 11'in bu oldugunu dusunuyorum.

Muslera
Maryano :crushed: Luyindama Ahmed Tasdemir
Mor Nzonzi Lemina Omer
Andone Adem

Hakkaniyetli 11 bu gibi duruyor

maçı kazanma senaryosu zihnimde canlanmıyor bile.
antep'in zencileri savunmayı hallaç pamuğu gibi atar muhtemelen yenilir geliriz

Yeniliriz bahane olarak da Cl'de yorulduk ondan böyle oldu lafını duyarız

Ocak ayına kadar şu tarz bir 11 çıksa kaybedecek bir şey olmaz gibi. Sağ bek isim bulamadım. Mariano ve Şener yeterli değil. Luş'u izlemedim ama sol bek alternatiflerinin hepsi kötü çocuğun denenmesinde bir zarar göremedim. Kanatta yürüyen Babel yerine Andone'nin daha iyi oynayacağını düşünüyorum.

Muslera
?-Luyindama-Marcao-Luş
Nzonzi-Lemina
Mor Andone
Falcao-Adem

Ocak ayına kadar şu tarz bir 11 çıksa kaybedecek bir şey olmaz gibi. Sağ bek isim bulamadım. Mariano ve Şener yeterli değil. Luş'u izlemedim ama sol bek alternatiflerinin hepsi kötü çocuğun denenmesinde bir zarar göremedim. Kanatta yürüyen Babel yerine Andone'nin daha iyi oynayacağını düşünüyorum.

Muslera
?-Luyindama-Marcao-Luş
Nzonzi-Lemina
Mor Andone
Falcao-Adem

İnan bana Luşu şu ortamda atmamak en iyisi.Kaldı ki bugun maçı izlediysen ne kadar kötu bir savunması olduğunu görursun.Bence bu bekler varken 4'lu savunma oynamak artık yanlıs.3'lu oynamaya devam etmeliyiz her maç.

Muslera
?-Luyindama-Marcao-Luş
Nzonzi-Lemina
Mor Andone
Falcao-Adem

Nagatomo'nun sag bekte kullanilmasi gerektigini dusunuyorum. En azindan fizik olarak en diri bek elimizdeki.

Bilmiyorum. Hangi kadroyu yazsak elde kaliyor cunku takimda sag bek sol bek 10 numara sol kanat yok.
Muslera
Luyindama
Zonzi
Lemina
Andone
Emre
Geri kalan 5 oyuncuyu takima en az zarari verenlerden sececegiz

okan
lemina luyindama ahmet süleyman
donk ömer
emre atalay jimmy
andone

Okan mı, ahmet mi ve lemina ve sağbek mi yok artik. Üzerine ilk defa oynayacak iki genç hadi oturmuş kadroya anlarında takim çorba edilip bu iki genci sokmak intihardir, bu çocukları bitirmektir ayni ferhatin bitirildiği gibi.
Madridden 6 yedik double double yapalım mi isteniyor anlamadim

##Hemen bir portekizli hoca##

Okan mı, ahmet mi ve lemina ve sağbek mi yok artik. Üzerine ilk defa oynayacak iki genç hadi oturmuş kadroya anlarında takim çorba edilip bu iki genci sokmak intihardir, bu çocukları bitirmektir ayni ferhatin bitirildiği gibi.
Madridden 6 yedik double double yapalım mi isteniyor anlamadim

muslera formda falan diyoruzda, bugün yedigi bir cok golü kurtarabilirdi, benzemaya gelene kadar o topa uzanip alabilirdi, rodrygonun iki goluna mani olabilirdi, okan yedek kaleci diye cocugu köreltmek icinmi aldik, yazik degilmi bir sans dahi haketmiyormu, fener ne olursa olsun haruna ragmen gencecik altayi 1 numara yapti, okan neden bu hakki kullanmasin, musleranin aldigi maasda futbolunun cok gerisinde, o ayri konuda neyse muslerayi severiz, ona gelene kadar daha cok sira var!

muslera formda falan diyoruzda, bugün yedigi bir cok golü kurtarabilirdi, benzemaya gelene kadar o topa uzanip alabilirdi, rodrygonun iki goluna mani olabilirdi, okan yedek kaleci diye cocugu köreltmek icinmi aldik, yazik degilmi bir sans dahi haketmiyormu, fener ne olursa olsun haruna ragmen gencecik altayi 1 numara yapti, okan neden bu hakki kullanmasin, musleranin aldigi maasda futbolunun cok gerisinde, o ayri konuda neyse muslerayi severiz, ona gelene kadar daha cok sira var!
Yapabilirdi, edebilirdi. Kime gore neye gore yahu. Fantazilerden vazgecelim bu cocuklarin ilk yapacağı hatada bunları yerden yere vuracak hoca ve taraftara sahibiz.
Kaleci dediğimiz yer en kritik yer misal takim efsane oynar bu çocuk iki hata yapıp maçı verir kariyeri biter ki şu anda ortam buna çok müsait.
Kaleci elbet gelişecek ama nerede gelişecek soyeyeyim. 1- kupada bu çocuk muhakkak tüm maçlarda oynamalı.

Bu takim öyle bir takim ki kalede muslera varken bile 3 tane attığı maçta 2 tane yiyip %100luk 3 taneyide kuşlara sayesinde götü kurtarıyor, ha bakarsın muazzam is yapar orası ayrı ama su anda kaleci kazanmak için çabalamak en son işimiz olmali.
İhtiyacimizolan şey öncelikle yapışan pes etmeyen orta sahalar.
2-rakipten topu çekip alabilecek oyuncular(su an herkes izliyor)
3-rakip yari ceza sahasına bindirme yapacak bek oyuncuları
4-tempolu kanat oyunculari
5- ortalama 12 bin km kosabilecek en az 5 tane oyuncu.
Ayrıca gençleri koyssktz bazı şeylerin değişeceğini zannetmiyorum keza daha geçtiğimiz haftalarda yunusun maça girdikten sonraki durumu ortada.

Çözüm ariyorsak önce babelden kurtulup maçta 75 civarı oyuna sokabilecegimiz yardımcı forvet olduğu gerçeğiyle yuzlesmemiz lazim, tabi bunu kabul edecek bir ekip lazim.

Lemina sag bek oynayabiliyor. Sol bekte suleyman lus veya tasdemir olabilir. Bu takim ciksin yenilsek de laf etmem. Ne kadar kotu olabilir ki ?

.........................Muslera.......................
Lemina.......Luyi.........Marcao.......Tasdemir
Mor............Nzonzi......Omer.........Jimmy
................Andone.......Adem................

Lemina sag bek oynayabiliyor. Sol bekte suleyman lus veya tasdemir olabilir. Bu takim ciksin yenilsek de laf etmem. Ne kadar kotu olabilir ki ?

.........................Muslera.......................
Lemina.......Luyi.........Marcao.......Tasdemir
Mor............Nzonzi......Omer.........Jimmy
................Andone.......Adem................
Bu kadro çok pozisyona girer

Geri
Üst Alt