⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

Keşke Falcao ve Şener ikilisi oynayabilecek durumda olsaydı da şöyle bir takım ile çıksaydık maça ayrıca Jimmy'yi de 20-30 dakika bile olsa görmek isterdim

60349.jpg

Nagatomo'yu resmen mecburiyetten yazdım umarım devre arası bir takviye gelir buraya. Bu takım saha içinde 4-1-3-2 sistemini de oynar 4-4-2 de oynardı ama işte Şener de Falcao da olmayacak bu maçta

Lig ne halde yav geçen hafta derbiyi kazansak liderdik su an, ya da averajla 2. idik. 2 hücumcu bekimiz olsa yürüye yürüye sampiyon olurduk bu yıl

Önümüzdeki 8 maçın 5'i içeride. 3 deplasmanımız var. Gazişehir, Trabzonspor ve Göztepe.
İşte bu periyotta artık seri yapma zamanı. İdeal kadroyu artık herkese ezberletip, özgüven kazanma zamanı. Ligin en az gol yiyen takimiyiz.
İç sahada 5/5 yapıp, 3 deplasmandan da 2 galibiyet alabilirsek, ilk yarıyı lider bitiririz. Bütün rüzgar değişir.
Bence şu ana kadarki ligin en önemli maçı diyebiliriz Gazişehir maçı için.
Artik toparlanma vakti geldi. Topcularimiz, hocalarimiz ve taraftarimiz topyekün bir olursa bizim formamiz her türlü mücadeleden galip ayrilabilir. Gazisehir ve Göztepe maclarini alip ic sahada fire vermezsek muazzam olur. Trabzon deplasmanini pek önemsemiyorum. Oraya yenilgi yazabiliriz ama diger maclar gelmeli. Sezonun en kritik macina cikacagiz. Psikolojik üstünlügü ele alip kimya bozma macidir bu mac.

Muslera
Şener Luyi Marcao Nagatomo
Nzonzi
Seri Lemina Ömer
Andone Babel

Feghouli ve Adem de önemli bir kulübe gücü oluşturabilir.

Gazişehir çok enteresan bir takım. Gününde olurlarsa 3 atabilirler, ama her an da gol yeme ihtimali olan bir takım.

Biliyorum, bu dedigim olmayacak ama Ts dahil 4 mac ust uste alsak cok rahat sampiyon olacagiz. Zaten bu hafta yenemiyorsak dukkani kapatalim.

Fiskture baktim da
Antep 3
Basak 3
Ts 1
Alanya 3
Ankara 3
Goztepe 3
Antalya 3
Su puana da raziyim
Antep 3
Basak 1
Ts. 1
Alanya 3
Ankara 3
Goztepe 3
Antalya 3
17 puan alirsak kotu olmaz ama ilk is Antep'i yenip Arena'da mutlaka 4 galibiyet almaliyiz.. Tabi 2 maglubiyet 1 beraberlik alirsak da sasirmam

Bu takimda

taraftara küfür eden (BELHANDA)

mücadele etmeyen (FEGHOULI)

orta yapamayan (NAGATOMO, MARIANO)

pasta kesmekten baska vasfi olmayan (SELCUK)

oglum hasta diyip sonradan alemlerde görünen (DONK)

futbolculara yer yoktur.

Mutluluğu fbde ararız.

1-1 bitti bile maç hatta golü 90 da yedik.

Şener 1 ay yok mu yav yine Mariano çapsızına kaldık desenize.

Son Rize galibiyetinde Nzonzi'nin yokluğu hiç fark edilmedi. Acep diyorum Nzonzi gerçekten faydasız bir oyuncu mu? Kimileri Nzonzi için ağır ve temposuz diyor. Eğer haklılarsa Nzonzi çoğu maçta kesik yer. Nzonzi'nin, bir Fernando ya da Ndiaye olmadığı gerçek.

Bu sezon ki orta sahamıza bir türlü ısınamadım. İlk başlarda Nzonzi tamam oldu diyordum. Şimdi ise şüphe duyuyorum. Seri bir maç iyi bir maç kötü. Lemina ise tam oldu derken bir sonraki maçta nasıl oynayacağını kestiremiyorsun. Bu 3'lünün arasında Ömer Bayram en iyi orta saha olarak gözüküyor. Çok koşuyor mücadele ediyor. En çok asis yapan oyuncu.

MUSLERA
NAGATOMO - LUYINDAMA - MARCAO - SULEYMAN LUS
NZONZI
FEGHOULI - LEMINA
EMRE- ANDONE - JIMMY​

- Feghouli ortasahda oynayabilir.
- Nagatomo sag bekte oynayabilir.

Her maça ölüm kalım maçı diyoruz ama zirvedekiler de o kadar tırt ki, Alanya son 6 maçta iki galibiyet almasına rağmen hala lider durumda. Sivas hiç hesapta yokken ikinci olmuş. Saçma sapan bir sezon yine.

Geri
Üst Alt