⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

Real madrid maçından daha önemli bi maç. Deplasman maçlarımızın yanında gerilim filmleri komedi gibi kalır.

Her maça ölüm kalım maçı diyoruz ama zirvedekiler de o kadar tırt ki, Alanya son 6 maçta iki galibiyet almasına rağmen hala lider durumda. Sivas hiç hesapta yokken ikinci olmuş. Saçma sapan bir sezon yine.
Harbi yav bu ne saçma bir lig oluyor bu sezon ilk 3'e bir bakın Alanya, Sivas, Malatya. Malatya son Kasımpaşa deplasmanında 90 artıda gol yemese lider olacaktı.

Pozisyona girebileceğimizi sanmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok net bi sekilde 4 maclik seri yapan takim direkt sampiyon olur bu ligde.

hakem Cüneyt Cakir

maçta olacağım, belhandayı dünya gözüyle izlemek isterdim. dediğiniz kadar koşmuyor mu canlı gözle görmek lazım. TV'de koşmuyor gibi görünebilir ama :)

Gaziantep'im pazartesi Ank.gücü galibiyeti ile rahatladı, bu maç takılabilir ;)

Bu maçın deplasmanda olması ilk kez hayrımıza oldu gibi. Arena'da olsa ağır protesto ile havluyu atardık lige. Lig bok gibi şikeciler ittirliyor sadece hala şansımız var lig için. Teknik heyetin başına taş mı düşer artık ne olur bilmem ama lig için bir düzen tutulması şart.

Yav ne ligi ne şansı bu takım olmaz topçuların 2-3û hariç gerisi karaktersiz hoca yetersiz başkan terim altında etkisiz klasik terim kaosuna döndük çoktan hayırlı uğurlu olsun

60603.jpg

Zor maç 1 puan iyidir

0 şut ile tamamlarız 1-0 kaybederiz. allah yardım ederse 0-0a bağlanma ihtimali var. ama beraberlik koparmak için insan üstü gayret göstermesi gerek sarı kırmızılı oyuncuların

Geri
Üst Alt