⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

—————-Muslera

Mariano—Luyindama-Ahmet—Emre

————-Donk—-Ömer

Jimmy—————————Yunus

————Andone—-Adem

Kadro kuruyoruz da sürekli oyun planı olmayan bir takımda oyuncuların değişmesi çok bişey değiştirmez. Belki koşu mesafesi ve mücadele artar ama uzun vadede hiçbir şey ifade etmiyor bu değişiklikler. Evet oyuncular özverisiz oynuyor vs ama bu kadro bu ligde iş yapmalıydı her halukarda. Sonuç olarak problem oyuncularda değil en başta teknik ekiptedir. Ahmet Mehmet kim oynarsa oynasın bu oyun böyle devam edecek.

Sağ bekte kimin oynayacağını çok merak ediyorum. Şener'in yokluğunda yine Mariano oynayacaksa Allah yardımcımız olsun. Twumasi, Mariano'yu delik deşik eder, kalbura çevirir. Ah be Linnes gibi bir oyuncu nasıl kadro dışı kalır.

Lemina sağ bekte oynarsa bir ihtimal Antep'i yeneriz. Donk'un kesin ilk 11 çıkması gerek. Nzonzi, Seri, Babel, Belhanda ve Feghouli değil ilk 11, mümkünse sonradan da oyuna hiç girmesin. Jimmy Durmaz bile sonradan oyuna girmeyi hepsinden daha çok hak ediyor. Bu iki dizilişten biriyle bu maça çıkmazsak Antep bizi perişan eder, rezil rüsva olur, 6-0'ı bile ararız.

3-4-3
Muslera
Luyindama Ahmet Ç. Marcao
Lemina Donk Taylan Ömer Bayram
Emre Mor Andone Adem

4-4-2
Lemina Luyindama Marcao Emre Taş.
Emre Mor Donk Taylan Ömer Bayram
Andone Adem
Nzonzi, Seri, Babel, Belhanda ve Feghouli değil ilk 11, mümkünse sonradan da oyuna hiç girmesin... demişsin.

Bunlar yıllık kaç alıyor beraber ?

Jimmy________________Ömer
________Nzonzi__Taylan
Lemina_________________Adem
__________Mor
______________Andone

Başka çare yok.

GALATASARAY 4-1-3-2

MUSLERA

BERK AKDEMIR (U19) - LUYINDAMA - GOKAY(U19) - SULEYMAN LUS(U19)

NZONZI

LEMINA - MUSTAFA KAPI (U19 ) - ATALAY BABACAN (U19)

EMRE MOR - ANDONE​

Nando
Luyi Donk Marcao
Jinm
Adem kanatta olunca olmaz bence anca Andone yerine forvette oynayabilir ama o da saçma olur. Bu sistemde kanatların enerjik olması şart tabii bunların hepsi hayalden ibaret hoca yine bildiğini okuyacak adam daha Taylan'ı denemedi 18 yaşındaki Luş'u mu oynatacak..
andoneyi kanata atarim o halde. adam zaten paso git gel git gel yapiyor. denenilebilir aslinda.

Komple genç takımla çıksak maça daha mı kötü oynarız acaba? Bu soruya hiç düşünmeden evet cevabını verebilecek bir Galatasaraylı var mı şu anda?

Komple genç takımla çıksak maça daha mı kötü oynarız acaba? Bu soruya hiç düşünmeden evet cevabını verebilecek bir Galatasaraylı var mı şu anda?

Evet. Ama zaten halihazırda son 3 sezonda 20 deplasman kaybetmiş bir takım olarak en kötü fazladan 1 deplasman daha kaybederiz. Zaten ligin her tarafı leş olduğu için normal bir ligde liderden 10 puan geri olması gereken takım hala yarışın içinde kalıyor. Toptan genç oyuncu olmasa da 1 haftayı riske edip Süleyman, Mustafa, Atalay, Yunus, Mor gibi oyuncularda faydalanırsak bizim adımıza çok daha hayırlı olur. Milyonluk eşekleri de kenarda oturtup hamle oyuncusu olarak kullanırız. Zaten öyle kadro da Umut Nayir'li Beşiktaş'a en kötü 2-0 kaybederdi heralde.

Rize maçında evindeki maçta risk alamayan adam mı risk alacak Selçuk u yanindan ayırma 500 bin Euro maaş ver İspanya ya da götür Rize maçında da kadroda Taylan değil Selçuk olsun bu mudur risk alacak hoca ???

74372796_10157103663411843_1296929288435531776_o.jpg

kadroya bak

yeni hoca
yeni yönetim
yeni bir kadro lazım. Yedekler için elimizdekiler yeterli ancak ilk için işimiz çok.

Bu maç için beklentim 0. Zaten büyük ihtimal yenilcez. Başak ts alanya fikstürü ise fişi çeker

kimse boş hayaller kurmasın

Valla arkadaşlar nasıl kadro yapıyorsunuz helal olsun. Ben şoka girdim bu maçı düşünemiyorum bile hala.

Mariano donk luyindama marcao
Jimmy nzonzi lemina ömer
Adem andone

Geri
Üst Alt