⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

@Melih Akan

BmNqIf3IgAAPKq5.jpg

Mus- luyi, donk, marc- lemi, jimmy, nzonz, mor, ömer- adem, andon

Bakalim "genc" Taylan'a bu kez sans verecek mi. Selcuk oynarsa sasirmam.

Babel - Feghouli - Mariano ve Nagatomo'nun 11'de olduğunu öğrenmeye son 40 dk

Öldürmeyen acı güçlendirir derler renktaş. Bir şeyler değişecektir bu maçta inancım o yönde.
Şöyle yeni yüzlerle alınacak güzel bir galibiyet ve iyi bir futbol camiayı şaha kaldırır. Lakin artık beklentimi minimize ettim en kötüsünü düşünüyorum her maçla ilgili.

Bu bence abuk sabuk forma rengi ile çıktığımız maçlar çoğunlukla negatif geçmiyor mu?Ya da ben iç saha parçalı ,deplasman siyah veya beyaz hariç diğerlerine ısınamadığım için bana öyle geliyor.
Forma ne olursa olsun,Vurdukları gol olsun.

Ve tabi ki Atamın imzasının oldugu her yer bizim içimizi ısıtır.

Bu bence abuk sabuk forma rengi ile çıktığımız maçlar çoğunlukla negatif geçmiyor mu?Ya da ben iç saha parçalı ,deplasman siyah veya beyaz hariç diğerlerine ısınamadığım için bana öyle geliyor.
Bizim su anki formamiz tam 4.luk formasi. Isin icine siyah girince tamamen negatiflik akiyor o sezon

1. Antep bize çok ters gelebilir, hepsi atlet. Sanırsın 100 metre koşacaklar. Hoca yine dilemma yaşayıp seçimi mariano naga babel feg üzerine kurarsa Rodrygo benzeri bi etki yaratır.
2. Hiç umudum yok.

Ve tabi ki Atamın imzasının oldugu her yer bizim içimizi ısıtır.
3. Abi sanki parçalı ile çıktığımız maçlar çok mu pozitifti bu sezon?

Geri
Üst Alt