- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Arkası kuvvetli yönetimde de adamları var
Serkan arkasını daima kollamayı bilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkası kuvvetli yönetimde de adamları var
Bu forma da imza olayı doğru mu cidden?
Babel - Feghouli - Mariano ve Nagatomo'nun 11'de olduğunu öğrenmeye son 40 dk
Şöyle yeni yüzlerle alınacak güzel bir galibiyet ve iyi bir futbol camiayı şaha kaldırır. Lakin artık beklentimi minimize ettim en kötüsünü düşünüyorum her maçla ilgili.Öldürmeyen acı güçlendirir derler renktaş. Bir şeyler değişecektir bu maçta inancım o yönde.
Bu akşamki formamiz
Ekli dosyayı görüntüle 64888
Bizim su anki formamiz tam 4.luk formasi. Isin icine siyah girince tamamen negatiflik akiyor o sezonBu bence abuk sabuk forma rengi ile çıktığımız maçlar çoğunlukla negatif geçmiyor mu?Ya da ben iç saha parçalı ,deplasman siyah veya beyaz hariç diğerlerine ısınamadığım için bana öyle geliyor.
Forma ne olursa olsun,Vurdukları gol olsun.
Bizim su anki formamiz tam 4.luk formasi. Isin icine siyah girince tamamen negatiflik akiyor o sezon
Parcaliya siyah eklenmesinden bahsettim aslında, sadece siyah neyse de sari kirmizi siyah olmuyo ugursuz geliyoYani en kötü siyah renkdaş.bence parçalı ve beyazdan başka maceraya hiç gerek yok.
Bizde sürgüne gonderiyoruzKayseri 15 yasindaki emre demirle gol atmis, asisti 17lik diger bi genc yapmış adını unuttum. Taylan genc![]()
3. Abi sanki parçalı ile çıktığımız maçlar çok mu pozitifti bu sezon?Bu bence abuk sabuk forma rengi ile çıktığımız maçlar çoğunlukla negatif geçmiyor mu?Ya da ben iç saha parçalı ,deplasman siyah veya beyaz hariç diğerlerine ısınamadığım için bana öyle geliyor.
Forma ne olursa olsun,Vurdukları gol olsun.
Ve tabi ki Atamın imzasının oldugu her yer bizim içimizi ısıtır.